Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Ar fi fain un topic în care să facem poze cu sistemul nostru, eventual să primim note pentru Wire Management (aranjatul cablurilor) :D.

Încep eu:

• AMD phenom II X4 955
  • ASRock 870iCafe R2.0
  • Gainward nVidia GT 430, pasivă, 1 GB GDDR3 128 bit. Ştiu că e slabă raportat la performanţa procesorului, dar la ce fac eu, e mai mult decât potrivită.
  • Raidmax Hurricane Black. Nu o voi recomanda în vecii vecilor ... .
  • Sirtec High Power Element PLUS 500W, certificată 80+. Ştiu că una de 400W era arhisuficientă, dar nu se ştie când vine un upgrade. Iniţial era o praştie de Raidmax 500W (aia cu 2 ventilatoare de 80 mm), dar am schimbat-o de urgenţă
  • HDD: Western Digital 1.0 TB Caviar Green.
  • DVD-RW: LG

Periferice:

• Monitor: AOC 18.5". Rezoluţia stă tare în dubiu. Pe cutie şi pe factură scrie 1366 x 768. Dacă dau rezoluţia asta la placa video, se vede imaginea ca naiba. Dacă dau 1024 x 768, se vede mult mai bine.
  • Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000. Abia după ce l-am cumpărat mi-am dat seama că e pentru laptop, nu desktop
  • Tastatură: una simplă, A4tech
  • Boxe: Genius
  • Imprimantă: HP Deskjet All-In-One F2280.

Pozele sunt făcute cu o cameră de 3.2 MP :bag:

3E5i2.jpg

sjkNu.jpg

• Moderators
Posted

E oleacă spaţioasă, dar calitatea tablei lasă foarte foarte mult de dorit. Mai să şi înclinată (cu aprox 1 cm faţă de cât ar fi normal în partea de jos, înclinat înspre dreapta). Am noroc că are filtru de praf la ventilatorul din faţă care îşi face treaba (scot mormane de praf din buretele acela când mai curăţ PC-ul). Tabla e foarte subţire (şuruburile de la capac se învârt în gol dacă le strâng prea tare), când ventilatorul de la procesor o cam ia la peste 5000 RPM zbârnâie până şi tastatura, deoarece "picioruşele" sunt de tablă. Şi asta e încă o mică parte din lista neagră a carcasei. A, şi USB-urile frontale îs moarte (pur şi simplu s-a desprins un cablu (foarte subţire) de la conectorul care lega firul USB-urilor de placa de bază (adică s-a rupt un fir de la mufa aia neagră ce vine pe placa de bază) :(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.