Jump to content

Problema Ip.board: Pagini Albe Dupa Instalare Hook

Recommended Posts

Posted

Salut.

Am si eu o problema cu forumul. Ruleaza pe platforma IP.Board. Cand incerc sa instalez de exemplu calendar, il instalez totul, dupa instalare, forumul apare alb, adica nu se mai vede nimic nimic nici-un topic, nimic.

Daca ma duc la Hook sa dezinstalez hooks instalate la calendar, le dau x, merge forumul apare, dar nu inteleg de ce nu merge calendarul, fara sa le mai dau remove la hook-urile instalate la calendar. Astfel de problema mi se intampla si la Shoutbox, le dau X la hook si merge forumul. :| Ce sa fac sa nu se mai vada alb, si sa mearga forumul cu shoutbox, si toate cele?

Multumesc

Posted

In cazul acesta, am cam ramas fara idei. Este posibil ca fisierele scriptului folosit sa fie corupte, sau, ai facut o babilonie tu in ele.

Incearca sa instalezi scriptul pe localhost, sau pe contul de gazduire pe care-l ai, intr-un folder de test, si vezi daca si acolo se intampla la fel.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.