Jump to content

Problema Driver Placa Video: Setup Did Not Find A Driver Compatibile...

Recommended Posts

Posted

Mi-am reinstalat windowsul si am problema cu driverul de la placa video,nu il pot instala, imi da eroarea urmatoare: Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit. (imagine: http://postimage.org/image/4420zvs1l/)

Daca stiti cum pot rezolva aceasta problema raspundeti va rog.

Placa video e ati radeon,deci,daca stie cnv rezolvarea lasati aici raspunsul s-au daca nu add. Y!m : unocaid.gamer s-au skype : unocaid.gamer pentru a intra cu team viewer ptr. a vede despre ce e vorba,raman dator !

• Moderators
Posted

Inainte sa mai faci ceva cu driverul video, dezinstaleaza tot ce-ai instalat pana acum (la driver video ma refer). Si apoi incearca cum a spus Courage (CD-ul cu driverul video). Ala a venit nativ, asa ca ar trebui sa mearga neaparat.

Posted

Inainte sa mai faci ceva cu driverul video, dezinstaleaza tot ce-ai instalat pana acum (la driver video ma refer). Si apoi incearca cum a spus Courage (CD-ul cu driverul video). Ala a venit nativ, asa ca ar trebui sa mearga neaparat.

Pai nu mai am cd de la placa video...

A,si pot afla ce driver e bun ptr. placa mea video ?? Pnm,ma disperat , fara placa video nu pot face nmk ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.