+robotboy Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 Buna seara, sunt destul de nou in lumea trackerelor si a clientilor pentru acestea (uTorrent, BitTorrent, BitComet, etc.). Am priceput ca ratia este printre cei mai importanti factori, si reprezinta raportul dintre upload si download. Intrebarea mea pe care o am in momentul de fata este: Ce inseamna FreeLeech? Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
gaby Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 Nu sunt eu mare expert in trackere, insa din cate stiu: freeleech inseamna ca download-ul nu se va contoriza (nu va afecta ratia in mod negativ), ci doar upload-ul (seed-ul). Deci, o poti lua ca pe o oportunitata de a-ti creste ratia . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Dan O. Posted November 13, 2012 Moderators Report Posted November 13, 2012 ^Subscriu la postul lui Gaby. FreeLeech e un termen care se foloseste pe trackere. Nu e specific fiecarui tracker, ci e adaptat in functie de dorintele fiecarui sysop. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie stat la seed, si in nici un caz sa nu confunzi cu "hit and run".
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now