Jump to content

Emag Intra Si In Turism Alaturi De Paravion!


gaby

Recommended Posts

Dupa ce s-a speculat ceva vreme pe aceasta tema, aflam ca eMag, unul dintre cele mai populare magazine online din Romania si-a extins serviciile inca o data, intrand si in domeniul turismului. Astfel, de acum inainte eMag va vinde si oferte turistice: City Break, bilete de avion, cazare la hoteluri si pachete de vacanta. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de presa, dar si prin intermediul blogului oficial, si poate fi citit mai jos:

"eMAG, liderul comerţului online în Europa de Est, continuă dezvoltarea platformei eMAG Marketplace prin lansarea unei noi categorii: servicii turistice. În parteneriat cu Paravion – companie OTA (online travel agency), parte din Happy Tour Group – eMAG va pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai atractive oferte de tip city break, bilete de avion, pachete de vacanţe şi cazare la hoteluri.

Partenerul certificat Marketplace, Paravion.ro, face parte din grupul Happy Tour, cel mai mare furnizor de servicii turistice din România, cu o experienţă de peste 18 ani în piaţă.

Pentru eMAG Turism, noua secţiune lansată astăzi, Paravion a conceput un portofoliu special de oferte de turism intern şi internaţional. Pe lângă ofertele exclusive, clienţii eMAG vor mai putea să îşi rezerve de pe platformă şi bilete de avion pentru orice destinaţie, prin orice companie aeriană, precum şi camere în zeci de mii de hoteluri din întreaga lume."

emagturism.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.