Jump to content

Recommended Posts

Guest miniclip
Posted

Gasesti badea ghita tot pe google sau youtube.

Acum serios: cauta si pe google sau youtube. Din ce am citit din posturile tale, vad ca nu prea ai auzit de motoarele de cautare ... te lasi mereu in seama forumului. Nu e prea bine asta.

• Moderators
Posted

Ce proxyul meu faceti mai aici ? Ce prostie de progam e ala ? Iti ascunde ip-ul cand te dai pe net sau ce face defapt ?

Pai ma, normal ca merge greu, ca tu te conectezi printr-un server de proxy care probabil e prin Uganda, normal ca merge ca picsu. Browserul nu se mai duce direct in serverul de Romania, unde apropo, reteaua e metropolitan, ceea ce inseamna ca vitezele de transfer, si in general sunt mult mai bune, ci se duce intr-un server strain, cine stie ce ip-uri ti-ai pus tu pe-acolo .. ale cui.. din ce tara.. si cine stie ce banda de net are ala, si cat de puternic e serverul. TOATE proxy-urile sunt la fel (astea online, de fraierit agenti), pentru ca 1. sunt departe (peering slab), 2. traficul e mare(viteza se imparte)

Proxy-ul in general, e folosit in scop defensiv, nu ..asta. Accesul prin proxy trebuie sa fie mai restrictionat, nu sa-ti permita ceva mai mult. Si da, sunt niste proxy-uri care merg brici. La munca ma pot conecta pe un proxy din suedia. Dar merge exceptional. Pai in primul ran, avem o retea WAN de 10mbps, iar suedezii la fel. In al 2-lea rand, eu folosesc internetul lor, dar suedezii din compania mama, nu sunt jumate de milion... asa ca o banda de 10mbps de net, va merge bine la 2-300 de oameni.

Sper ca m-am facut inteles in ceea ce priveste accesul asta prin proxy-uri fantome..si de ce nu poti "mari" viteza cand te conectezi prin proxy. Nu le mai folositi frate, ca sunt bullshit-uri si mai mult iti fac viata grea. Multi distribuie virusi prin "site-uri" de-astea.

Posted

Stiu ca o perioada foloseam un proxy online deasta din Marea Britanie ca sa am acces la Spotify. Si n-aveam treaba.. Din curiozitate am incercat si youtube-ul si mergea lin. Acuma nah, depinde si ce prinzi :P

Din pacate l-or inchis :P

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.