gaby Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Un fan page de Need For Speed a anunţat cit?? Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+zNowkid Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 deci asta e chiar tare....dar sa nu se grabeasca sa faca le iasa ceva nasol.....sa fie un jok care le intrece pe toate....asta asteapta toata lumea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 intr-adevat asta asteapta toata lumea, si asta zic si ei ca vor sau incearca sa faca Se pare că noul episod va fi anunţat oficial la sf?? Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+zNowkid Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 dar oricum sunt curios sa aflu macar numele daca afli cv sa ne anunti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 deocamdata cei de la EA GAMES nu au dat denumirea jocului, decat cea de Nfs 11, cum aflu noi detalii despre joc le voi pune cu siguranta Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+zNowkid Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 am aflat ca acet nfs va avea in coada The Island.va ganditi oare cu ce va fi?insula? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+zNowkid Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 gaby sau altcnv ati mai aflat noutati despre acest urmator nfs :baby: ? Scz pt doubl post...nu am fost atent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 nu, deocamdata nu se mai stiu prea multe noutati despre un nou nfs. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+St3aLth-CS Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Ar fi super dak ar pune mai multe bodykits-uri la autosculpt ca in NFSC nu ai decat 4 si nici alea nu imi plac. Si sa fie mai greu... e prea banal... faci 20 de curse il bati pe boss si ai luat 1/4 din harta. Si sa poti merge cu gasca pe strada ca aia (stiti ca apar cand intrati pe teritoriul lor sefii cu gasca). + ceva mai multe optiuni de masini la inceput( nu doar 3) si sa nu mai fie masini bonus pe care nu le poti tuna ca sunt fie sunt naspa, fie cu performance de nici trabantul nu il depasesti. Si politia sa fie mai multa si sa nu se ia de tine cand iei un stalp, sa fie curse la sfarsit care sa iti dea bani sau mai usor de gasit unu cu care sa faci un autorun, ca aia din Carbon se gasesc cam greu. In rest e destul de ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+zNowkid Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 joku se va numi need for speed:prostreet si va fi lansat prin toamna sau putin mai trz de atat.a aparut si un trailer pe youtube cei care sunt interesati sa il vada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Al3xXys Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 intrati aici http://www.ea.com/nfs/prostreet/home.jsp aveti mai jos si niste imagini . Misto jocul cred ca si cel mai reusit. Fast and furios la toamna ma ? pai pe 15 sept incepem scoala ... nici nu o sa ne prea bucuram de el Quote Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 pozele sunt foarte misto, deasemenea si traillerul, cred ca jocul va fi un adevarat succes. PS: Al3xXys daca il termini in 2-3 zile vei avea timp suficient Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+St3aLth-CS Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 in sfarsit e ZI in nfs ma saturasem de intunericu din UNDERGROUND si Carbon si de apusu ala din Most Wanted e zi en fin . bine sper sa fie si noapte ca sa se vada si neoanele de pe masini , bineinteles daca exista oricum pozele si traileru sunt super marfa . dabia astept sa apara jocul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+zNowkid Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 eu sper sa pastreze curesele pe strada si sa nu fie dealea asa organizate ca nu e misto:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts