Jump to content

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere ca mai sunt doar doua zile pana pe data de 23 noiembrie 2012, zi in care se va desfasura Black Friday 2012, magazinele participante precum si alte informatii despre eveniment putand fi gasite aici: , o noua intrebare incepe sa-i framante pe oameni, si anume: La ce ora incep reducerile pentru Black Friday 2012?

Din pacate, nu toate magazinele participante au auntat inca orele in care promotiile se vor desfasura, insa acestea probabil ca vor fi comunicate curand. Haideti sa vedem ce avem pana in momentul de fata:

• eMAG - Vineri dimineata (nu se stie exact ora)
  • F64 - Vineri, ora 00:00 – Duminica ora 23:59.
  • Clickshop - Vineri, ora 00:01 – Duminica ora 23:59 (POSIBIL)
  • Azerty - Vineri, intre orele 09:00 si 18:00.
  • evoMAG - POSIBIL – Vineri ora 00:00 – Duminica ora 23:59.
  • Maguay - Vineri, ora 00:00
  • EuroGSM - Vineri, posibil ora 00:00
  • Flanco - Vineri, orarul complet nu se cunoaste deocamdata.
  • Marketonline - Vineri, orarul complet nu se cunoaste deocamdata.
  • PCGarage - Vineri, ora 00:00
  • Koyos - Vineri, orarul complet nu se cunoaste deocamdata.
  • Oktal - Vineri, orarul complet nu se cunoaste deocamdata.
  • Altex - Vineri, orarul complet nu se cunoaste deocamdata.
  • Sigmanet - Vineri, ora 06:00
  • Domo - Vineri, orarul complet nu se cunoaste deocamdata.
  • WatchShop - Vineri ora 09:00

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Urasc cand aud oamenii ca spun "Stii ma trezesc la ora 1 sau 4 dimineata ca sa prind oferta." IMI FACETI CONCURENTA !!! :bag:[-x

Fara suparare :D

• Moderators
Posted

Umm.. watchshop.. la ora 9:00 .. a picat ! =)) Nu se stie de ce...

Vroiam sa-mi iau si eu un ceas...si cucu.

Apropo... e ora 9:20 , aproape jumate din produsele din oferta emag de black friday au stoc epuizat. Fun fact: poti comanda o bucata dintr-un produs (daca vrei mai multe.. trebuie sa faci comenzi separate).

Posted

sau la cele foarte ieftine :D ( 80% la un stick de 30 d lei). Funny,stateam azidimineata pe pcgarage.. de la 0:00 tot incercam. nu mergea. cand am reusit in sfarsit (odata l 2-3 minute dadeam refresh) deja nu mai aveau 2-3 produse pe stoc. La fel si la domo. Weird :))

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Eu am auzit ieri ca cei de la domo au dat drumu la vanzari mai devreme si le-au picat site-ul :)).Acum am iesit si eu dupa emag fiindca eram curios de preturi dar majoritatea produselor nu mai sunt in stoc.

Posted

Mdea... Cum spunea tata "caca maka..." Ce m-a enervat http://www.emag.ro/laptop-lenovo-g580-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i3-3110m-2-40ghz-ivy-bridge-4gb-1tb-nvidia-geforce-gt-630m-2gb-freedos-maron-inchis-59-351254-bf12/pd/EF5CKBBBM/?ref=nl&emag_click_id=827ae50e3a68aba76454d2f9444e9325&ref=afs dupa ce ca il pun la oferta nu il au in stoc... Nu este in stoc de vreo 3-4 saptamani ma gandeam ca lor baga de BF dar ciuciu... x(

• Moderators
Posted

Strategie de mk. Dupa 20-30 de minute au bagat produse cu "stoc epuizat" ca sa vada lumea ca deja s-au cumparat si sa ii oblige oarecum pe oameni sa se decida repede la alte produse (chipurile pentru ca se epuizeaza repede stocurile)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.