Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Pai ma. Tu nu intelegi. Sunt 2 categorii care intra in ofertele de Black Friday:

1. Produse neinteresante, cu reduceri mari, pe care EI firmele pun stoc epuizat.

2. Produse interesante si de top, pe care se bat ceilalti , iar firmele isi fac vanzarile 200x intr-o zi. Chiar daca e reducere de 50%, produsul a fost scumpit in prealabil in ultimele 2 luni. Poate nu a fost scumpit atat de mult, incat sa-si permita 50%off, dar la pretul cu care-l cumpara ei, tot ies in castig. Doar pentru ca se stie ca Black friday e zi de reduceri si romanii se pun pe cumparat.

E simpla strategia.

PS: sa fim seriosi, ma uit de 3-4 luni la Galaxy S2, si niciodata n-a fost mai mic de 1300/1400. Ei, sa te uiti pe eMag cata reducere au oferit la asta.

Puteam sa zic ca e redus daca il dadeau cu 900/1000, (cat samsung galaxy s advanced, more or less, asta da reducere).

• Moderators
Posted

Ce-a patit un coleg de munca: La 8.33 era pe evomag..sau ceva .. si a gasit un aparat foto (nu mai stiu de care) cu reducere 50%, diferenta de 500 RON parca. A facut comanda, era fericit, dupa 2 ore i-a disparut comanda din "cosul" de cumparaturi, si cand a sunat, i-au spus ca au avut probleme cu site-ul si ca au fost anulate comenzile. Pana sa apuce sa faca alta comanda, "stoc epuizat".

Sa fim seriosi....

Posted

Chestii interesante prin flanco. Card SDHC, 16gb, clasa 10, 39lei. (asta mi-o atras atentia). Insa la cat era coada, nam stat sa mil iau. Fix la ce vroiam eu (tastatura wireless cu touchpad) nu e reducere niciunde :)) Si nici la espressoare. Eh, e ok oricum. Erau full magazinele, deci nam prea apucat sa ma uit prea bine..

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.