Jump to content

Recommended Posts

Posted

N'ziua,

Erm, in timp ce umblam ieri pe ici colo, am dat sa sterg niste prostii prin Appdata si PCul a inceput sa se miste infect, si cand spun infect, vreau sa zic foarte, foarte greu. Practic, mi s-a blocat, deci, desigur, a urmat un restart. Normal, ca sa ma enerveze si mai tare, am asteptat aproximativ 5 minute sa ajunga la imaginea de welcome (windows), si inca vreo 5-10 sa intre in windows.

Ok, nimic grav. Il inchid, curat tot (nu prea aveam ce sa curat), il las inchis vreo 3 ore... degeaba. Desi eram sigur ca nu va rezolva nimic, am reinstalat windowsul sperand ca am vreun parazit ceva, si parea a fi bine, s-a instalat rapid, fara ingheturi si alte chestii. A mers ok vreo 30minute, cat am instalat driverele dupa care poc, iar a inceput. In windows, nu reusesc sa fac mai nimic, merge ok vreo 2-3 minute dupa care ingheata vreo 5, si iar isi revine. L-am deschis acum sa vad, ce si cum... l-am lasat sa-si faca de cap vreo 15min dupa care am inceput sa umblu. S-a blocat de 2 ori, probabil o va face din nou dupa ce postez aici.

Deobicei imi rezolv singur problemele si mai apoi, daca nu reusesc, caut raspunsuri, dar am sunat un prieten sa vina cu sistemul lui sa vad care e buba, insa nu am rabdare pana maine, din moment ce nu mi s-a mai intamplat. Vreo idee ce-ar putea fi? Ma gandeam sa nu fie de la hard, inca nu am facut niciun test, avand in vedere imprejurarile.

Sursa e noua, placa video nu am avut probleme cu ea vreodata (GT240), procesorul nici atat (E6500 2.9 GHz, pasta schimbata recent), temperaturile sunt normale. Memoria am "testat-o" pe rand, in fiecare slot, nu schimba nimic.

fWy1P.gif

Posted

1431ftx.png

Nu stiu de ce s-a oprit. I-am dat din nou, e pe la jumate. Welp, deja vad 5 sectoare avariate, is that bad?

Sa-i dau un CCcleaner? (nu cred ca ar conta din moment ce am instalat windowsul)

LE: Am dat un defrag... mi-a reparat un sector, dar tot se opreste acolo HDtuneul, nu stiu de ce. De blocat tot se blocheaza, la intervale mai mari cei drept.

Am sa testez maine placa video, eventual sa ma uit dupa condensatori busiti pe placa de baza.

fWy1P.gif

Posted

Scuze, nu am reusit sa intru. Anyway, problema era intr-adevar de la hard (momentan folosesc un cadavru de la un prieten). Inca nu am reusit sa imi dau seama ce anume, nu am avut cum/cand. Am comandat un alt hard care ajunge maine, dupa care am sa incerc sa gasesc problema la celalalt (http://www.emag.ro/hdd-western-digital-black-500gb-7200rpm-64mb-sata-3-wd5003azex/pd/EGQ7KBBBM/).

fWy1P.gif

Posted

Am vrut sa i-au un Seagate de 1T, aceleasi caracteristici, dar la calculatorul vechi am avut 2 harduri Seagate si ambele faceau ca naiba. Si asta de s-a busit tot 500GB avea, din care 200 erau mereu liberi, hence nu am nevoie de mai mult.

fWy1P.gif

Posted

Am reusit, intr-un final (nu vroia sa-l recunoasca) sa conectez ambele harduri pentru transferul de fisiere. Ce-i drept, merge greu, mai urca si in 3Mb cateodata, dar de, macar le copie.

Sper sa reusesc pana diseara sa termin de copiat dupa care am sa fac teste pe cel vechi si revin cu rezultatele.

LE: Silentios pe masa, ca deja imi vine sa-l arunc. Scoate acel sunet enervant tipic harddiskurilor cand lucreaza mai intens (transfer fisiere and stufF), un fel de scartait.

Cat despre cel stricat, HDD Reg. cere ceva timp pentru scanare, si nu am acel timp momentan, ramane pe alta data.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.