Jump to content

Assassin's Creed 3: Toate Locatiile Almanac Pages, Feathers, Peg Leg, Treasures


gaby

Recommended Posts

In acest articol de tip ghid pentru Assassin's Creed 3, veti gasi cateva filmulete in care sunt dezvaluite toate locatiile in care se gasest: almanac pages, feathers, peg leg, treasures, homestead mission si templar Fort locations:

 1. Locatiile pentru Almanac Pages: Paginile din almanah sunt in numar de 36 si pot fi gasite in Boston (20 de pagini) si in New York (16 pagini):
  Locatiile paginilor din Boston:  Locatiile paginilor din New York: 2. Locatiile pentru Feathers: Ca si in celelalte titluri Assassin's Creed, si in acesta vom putea gasi pene (feathers), 50 la numar de aceasta data, distribuite in urmatorul mod: (4 in Monmouth, 5 in Packanack, 2 in Valley Forge, 11 in Black Creek, 3 in Kanièn:Keh, 4 in Diamond Basin, 2 in Concord, 5 in Troy's Wood, 3 in Scotch Plains, 4 in Lexington, 5 in Great Piece Hills, si 2 in John's Town): 3. Homestead mission locations: Assassin's Creed 3 vine cu un total de 37 de misiuni "de casa", primele doua fiind completate "automat" pe durata de joc a povestii principale, in timp ce pentru completarea restului de 35 va trebui sa le urmati o anumita ordine: 4. Peg Leg Trinket locations: Pentru a gasi toate "peg leg trinkets", 24 la numar, urmariti urmatorul trailer:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

V. Templar Fort locations: Fortaretele templarilor, 7 la numar, sunt distribuite in urmatorul mod: 2 in Boston, 3 in the Frontier, si 2 in New York. Ele nu sunt afisate pe harta din joc pana cand nu le veti descoperi, iar cucerirea/eliberarea lor va scadea taxele in joc si va va creste venitul (din convoaie):

VI. Treasure chest locations: Cuferele cu banuti sunt prezente si in Assassin's Creed 3, si pot fi gasite in urmatoarele locatii:

P.S: In caz de nevoie, puteti apela la codurile disponibile pentru joc, de aici:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

 • Moderators

Pai, pentru paginile de Almanac, Feathers, Trinkets, Chests, intrii in orice General Store, si gasesti la Maps, toate locatiile. Iti trebuie vreo 30k bani din joc ca sa le cumperi, dar pana intrii in poveste cu Connor, poti sa faci suma aia foarte usor. Vanezi animale, si vinzi pieile, dintii.. si restul, faci bani foarte usor. Abia dupa ce ai hartile alea, poti sa mergi la descoperit de chestii. Involuntar, mergand dupa feathers, chests, trinkets, gasesti si forturile. Cred ca in fiecare fort gasesti un chest, deci e usor dupa ce ai pe harta toate locatiile.

Pentru o sincronizare globala maxima, trebuie sa creezi toate inventiile pe care le descoperi dupa ce aduni paginile din Almanac. Deasemenea, in chesturi, sunt sanse foarte mari sa gasesti retete speciale foarte interesante.

Iar partea si mai interesanta, daca pana acum nu sunteti innebuniti deja, ca sa creezi iteme dupa retete, trebuie sa ai "traders". Traderii ii gasesti prin diferite locatii din joc, si cu cat ii ajuti mai mult cu atat iti deblocheaza mai multe lucruri ce pot face. Inventiile au nevoie de traderii astia, si nu e de ajuns sa-i ai, trebuie sa faci si misiunile lor, pentru a-i upgrada.

Personal am ajuns la secventa 10, dar acum, mai mult sunt axat sa gasesc toate celelalte lucruri din joc inainte sa continui povestea principala. E inevitabil, trebuie sa avansezi in joc ca sa iti apara traderi, sau alte misiuni, dar dupa ce completez o secventa, apar alte lucruri pe harta, alte misiuni ..si tot asa.

Sunt un mare fan al Assassin's Creed, asa ca partea asta de descoperire a orasului, pentru mine e cea mai importanta, e cel mai fun.

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.