Jump to content

Problema Ipb: Nu Imi Apare Casuta De Log In Si Iconite Ciudate

Recommended Posts

Posted

Prima problema

Salut tuturor , am si eu o problema pe forum-ul meu IPB , nustiu unde am umblat si ce am facut (din greseala) ca, cand dau Login nu imi mai apare nimic , dar daca dau enter se logheaza , adica mie imi merge Login doar ca nu imi apare tabelu ala unde sa bag numele si parola , e invizibil , asta:

Sign In

Register now!Username

I've forgotten my passwordPassword

Remember me

This is not recommended for shared computers

Sign in anonymously

Don't add me to the active users list

nu apare deloc , e invizibil , dar daca dau enter se logheaza. Tin sa precizez , daca scriu parola gresita , si dau login iar sus imi apare tabelul , doar cand sunt pe index-ul forumului si dau login nu imi apare , stie cineva de ce?

A doua problema

Sus cand sunt logat , am avatarul , Your Profile , Messager , Notifications etc. problema este ca imi apar aiurea , messager si Log Out putin mai sus , avatarul mai mic doar Your Profile si Notifications sunt in regula cum erau inainte , cred ca am umblat prin globalTemplate si am modificat eu ceva acolo dar nustiu ce , ma puteti ajuta?

Posted

1. Cand vrei sa testezi ceva, cel mai indicat este sa o faci pe localhost (mai ales cand nu ai prea multa experienta). Cum sa testezi pe localhost? Vezi:

2. Pentru ca nu putem stii ce anume ai modificat, si de unde, cel mai simplu ar fi sa dai un revert la toate fisierele modificate (globalTemplate si ce ai mai modificat) din ACP -> Style & Templates -> Tema ta, pentru a reveni la setarile initiale.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.