Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sau încearcă butonul Create New Skin Set pe care îl găsești în Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates

.

Tratează oamenii la fel cum vrei să te trateze şi ei pe tine.

• Moderators
Posted

Nu cred ca ai incercat sa creezi o noua tema. Stiu ca nu vrei sa pierzi tema ..si restul. Fa asa: fa backup la forum de pe ftp, si apoi sterge tot si instaleaza alt forum ..ca sa evitam alte discutii ca nu merge.. nu merge..

Posted

Da , Dan O. Inteleg tot ce vrei tu sa zici , dar experienta mea este nulla , sunt la inceput max exact 2 luni de cand lucrez cu ipb nu vreau sa-mi bag joc de munca mea care am facut-o om astea 2 luni , nopti ne'dormite si multe altele ... as avea nevoie de cineva care este experimentat si care ma poate ajuta , daca se poate , daca nu , asta este , Renut la tot si nu mai fac nimic ... :|imi este frica sa fac orice skimbare , din cauza sa nu pierd mesajele si membri ! :|:(

Caut communitate, contact: fantezye3D

• Moderators
Posted

Tot nu intelegi. Fa o copie de rezerva la forum, cum e el acum pe FTP. Ti copia asa cum e pe calculator intr-un loc unde stii ca nu te apuci sa stergi. Apoi pe FTP instalezi un forum nou, tot pe ipb. CE e asa de greu. Doar ca sa vezi daca merge, apoi poti face import de mesaje (Cred). Nu cred ca ma pricep mai bine ca tine la asta, dar incerci.

Incearca singur, ca doar asa inveti cel mai usor.

Dar sa recapitulam. Copiaza de pe ftp fisierul pulbicOutput.php (faci o copie locala) , si apoi il urci pe un hosting, sau direct pe forum si mi-l dai mie sa ma uit la el. Habar n-am de ipb. .dar dami-l ca ma uit exact cum zice in eroarea respectiva sa vad ce nebunie e acolo la linia 12.

As si copiaza si htmlOutput.php ca si ala vad ca apare in eroare.

Daca ti-era frica sa nu pierzi mesajele, aveai back-up facut, saptamanal, si rezolvai problema foarte usor. Cand te bagi intr-o chestie din asta, trebuie sa stii in ce te bagi si ce riscuri sunt.

Posted

Da , am acces 100 % la orice .. domeniu .ro acces PHPMyAdmin , database tot.. Dar nu stiu cum sa fac acel back-up si nu sunt sigur ca imi voi pastra membri si subiectele :(

Posted

Am incercat sa fac back-up mi-a dat ceva.. dar nu sunt sigur daca este ok :( fisierul care mi la exportat , se numeste c4strike_forum.sql , si am bifat tot ... ce era acolo .. poftim si o imagine .. Si acum pot sterge forumul si sa-l reinstalez din-nou ? adica tot continutul din ftp .. platforma ipb so sa o bag din-nou .. poate scap de acea eroare ..? 86759590.png

Posted

Ca sa intre, trebuie sa stergi baza de date curenta, si sa o urci (IMPORT) pe cea veche ce contine mesajele si membrii. De asemenea, trebuie sa modifici fisierul conf_global.php cu datele corespunzatoare (utilizator baza de date, parola, prefix baza de date, si, cam atat, parca), asta daca sunt altele decat cele ale bazei de date vechi.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.