Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am o intrebare....sa zicem ca din mai multe greseli l-am injurat pe unu cu motiv bine'nteles el e din buzau eu is din maramures si imi stie ipu, intrebarea mea este: poate cumva sa afle unde stau ?adica adresa ?? eu am mai intrebat apoi unii zic da altii zic nu...vreau un raspuns concret daca stie cineva...

Numai bine.

Posted

Da si nu, dar cel mai probabil e un pubertar ce cauta atentie in spatele monitorului.

http://whatismyipaddress.com/ip/ asta e cea mai simpla metoda. Dar iti ofera date despre ISP, in principal; pentru date despre client trebuie sa suni la ei, lucru inutil daca nu ai un motiv foarte clar.

fWy1P.gif

Posted

eh, glumeam.. am zis ca poate il sperii pe prietenu nostru Maramuresean

Aseara m-am pus in pat pe la 11 apoi vreo juma de ora m-am tot gandit....un amic a zis direct :D daca e ceva il sun vine si ii cutiteaza =)) am pregatite niste "scule" cu riscul ca as putea intra la racoare in cel mai rau caz le utilizez :P

Posted

Nu prea pari. Nici la 13 ani nu ma simteam amenintat de 'interlopii netului'.

Man fiecare vorbeste dupa cum a crescut :P:) am mai avut o experienta acum cativa ani....amenintat nici o sansa putin intimidat :P vorba unui amic "de vine il cutitez" =)) sau altu a zis sa am intotdeauna la mine un SATÂR cand l-am auzit pe asta am murit =))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.