Jump to content

Recommended Posts

Posted

În ultimul timp ( de când l-am cumpărat) nu mi-am mai folosit routerul, un TP-Link TL-WR841ND. Am observat că peste noapte, de fiecare dată nu mai am acces la internet. Se conectează, Windows-ul zice că pot să mă conectez, dar nimic. Dacă îl scot din priză, la fel. Ce să fie? Sigur nu-l folosesc eu cum trebuie

• Moderators
Posted

Am inteles ca nu merge, dar n-am inteles ce-ai facut tu si ce rezultat a avut.

Da-i reset, din butonelul ala, si configureaza-l din nou.

Daca pe calc mai ai si alta conexiune facuta (ex: digi sau sau ..un 3g orange), sa pui conexiunea principala (rds sau romtelecom) ca default.

Dar stai, numai noaptea nu merge ? sau ce ?

Posted

Nu pot să dau restart de în fiecare zi. Deci acum îmi merge, dar peste noapte nu mai merge. Funcționează, zice că am acces la internet, dar nu pot să navighez pe net. Asta se întâmplă și dacă îl închid sau îl scot din priză.

• Moderators
Posted

Ok, deci daca ai PPPoE de la RDS, trece acolo Dynamic IP, si la Wan Connection mode pune Automatically.

Cand se deconecteaza, si nu-ti mai merge, verifica pagina "Status" din meniul routerului si vezi ce-ti zice la connection (connected, disconnected, busy...etc ..nu stiu daca mai are si alte variante).

Fa un printscreen si pe Network>LAN

Presupun ca esti conectat prin cablu asa-i ?

• Moderators
Posted

Pai zi asa.. ca telefonul nu are nici o treaba cu routerul tau din casa. Aia e o problema de la ei. Ori, te-au restrictionat dupa o anumita ora. CA defapt asta se intampla, si asta urmaream sa vad in setarile routerului. Ma gandeam ca ai setat un anumit lease time pentru dhcp server, sau eu stiu ce setari mai sunt pe-acolo..

• 2 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.