Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, stiu ca exista un suport in care se monteaza hdd-ul si se poate conecta prin usb la calculator.

Am uitat cum ii spune, as vrea sa imi spuna cineva daca e mai convenabil sa cumpar unul si un hdd, sau sa cumpar direct un hdd extern.

• Moderators
Posted

Salut.

Acea chestie unde pui HDD-ul tău se numeşte Rack: http://www.pcgarage.ro/rack-uri/ , de unde alegi din listă dacă HDD-ul e 2.5 sau 3.5, precum şi multe alte chestii.

"Am uitat cum ii spune, as vrea sa imi spuna cineva daca e mai convenabil sa cumpar unul si un hdd, sau sa cumpar direct un hdd extern."

Aici depinde de situaţie :). Oricum, eu aş alege ceva extern ...

• Moderators
Posted

Unul intern este mai sigur

Da, dar aici vorbim despre cele externe, nu interne :)

Cele externe au şi ele rolul lor. Dacă vrei să îi trimiţi cuiva nişte fişiere importante, nu mai bine mergi cu HDD-ul extern la el, îl conectezi la PC şi trimiţi informaţiile către PC-ul lui? Sau, mai bine te chinui să scoţi HDD-ul intern, să desfaci carcasa, etc ...

Posted

Cu cateva luni in urma am dorit sa imi schimb HDD-ul la laptop (spatiul oferit nemaiajungandu-mi), asa ca am cumparat un nou HDD, si, pentru a-l pastra si utiliza in continuare si pe cel vechi, am cumparat un Rack in care l-am montat, astfel transformandu-l temporar intr-un HDD extern, putand sa-l pun in orice moment inapoi in laptop.

In legatura cu intrebarea:

Am uitat cum ii spune, as vrea sa imi spuna cineva daca e mai convenabil sa cumpar unul si un hdd, sau sa cumpar direct un hdd extern.

Cred ca cel mai bine iti poti raspunde chiar tu, in functie de necesitatiile si dorintele tale, cat si de preturile afisate.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

O mică precizare: ţii HDD-ul extern deschis numai cât ai nevoie de el. Dacă nu ai nevoie îl închizi. Face bine la sănătatea platanelor.

Adică HDD-ul este alcătuit în mare parte din piese mecanice care, ca oricare alte piese mecanice, se uzează. Închizându-l, îi mai prelungeşti durata de viaţă ...

• Moderators
Posted

Eu sunt de parere ca daca folosesti hardul ca "storage device", se merita un hdd extern. Il conectezi cand vrei tu, si nu trebuie (si nici nu e indicat) sa stai cu el mereu conectat. Daca o sa rulezi pe el windows-ul, mai bine intern.

Posted

Din cate am inteles eu, nu se pune problema sa bagi hardu respectiv in comp, ci sa il folosesti doar cu rack, corect?

Daca e asa, mai bine mergi pe unu extern. De ce? La urma urmei hardu extern e tot un hard deala intern, cu un rack (daca te pui sa demontezi hardu ala, o sa vezi inauntru tot un hard normal, care il poti baga in comp). Insa, spre deosebice de un rack normal, sta mai bine inauntru, si are niste chestii pentru o mai buna amortizare => daca il lovesti din greseala, se strica mai greu.

Ca si performanta e aceasi chestie, doar ca e mai rezistent :)

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.