Jump to content

Recommended Posts

Posted

On 12/18/2012 at 3:49 PM, Courage said:

E vreun magazin anume de unde cumperi? (eşti din ţară?)

Nu sunt din tara, dar voi cumpara de la un magazin; site-ul acela este al magazinului de unde doresc sa cumpar placa.

• Moderators
Posted

În situaţia ta e cam naşpa ...

Pentru jocuri placa video ar cam trebui să aibe minim 128-bit.

Nu mai poţi extinde bugetul până la Msi GeForce GT630 1024MB DDR3 PCI-E? euro_icon.gif 55.9

• Moderators
Posted

Placa de baza(cea care e in link-ul din primul post) are slot AGP 8x, asadar placa video de care ai scris tu in primul post nu va merge pentru ca e pe slot PCI-E

Posted

On 12/20/2012 at 8:59 AM, Dan O. said:

Placa de baza(cea care e in link-ul din primul post) are slot AGP 8x, asadar placa video de care ai scris tu in primul post nu va merge pentru ca e pe slot PCI-E

Va merge, inainte am avut placa video cu slot PCI-E, nu AGP 8x.

Posted

On 12/20/2012 at 1:32 PM, Dan O. said:

Inseamna ca are de ambele. Dar din ce-ai postat tu acolo, atat se vede.

brPNx.png

Uite o imagine din everest cu slot-urile palcii de baza pentru placa video. Apropo, aveti nevoie sa stiti ce monitor am?

Posted

Nu prea, pentru ca in bugetul in care trebuie sa te incadrezi tu, jocurile la rezolutie prea mare vor avea mult de suferit, deci le vei juca la rezolutii mai mici, indiferent de cat e monitoru tau :P

Oricum cel mai probabil e undeva pe la 720p(nu? ceva gen 1024x768, sau 1366x768 ), deci 1gb e arhisuficient (ar ajunge si 512 parerea mea, dar nu prea mai gasesti pe placile noi)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

On 12/21/2012 at 1:52 PM, GodsOtherHand said:

Nu prea, pentru ca in bugetul in care trebuie sa te incadrezi tu, jocurile la rezolutie prea mare vor avea mult de suferit, deci le vei juca la rezolutii mai mici, indiferent de cat e monitoru tau :P

Oricum cel mai probabil e undeva pe la 720p(nu? ceva gen 1024x768, sau 1366x768 ), deci 1gb e arhisuficient (ar ajunge si 512 parerea mea, dar nu prea mai gasesti pe placile noi)

Nu, este 19 inch 1440 x 900. Nu voi folosi placa grafica pentru jocuri prea "dure", ma voi juca minecraft, world of warcraft si asa mai departe.

Posted

M-am hotarat pana la urma sa cumpar o placa video, dar pana in 40 de euro. Alegeti una doar de aici (apasati pe butonul "Preço" pentru a le vedea de la cele ieftine la scumpe) care sa fie compatibila cu placa mea de baza. (detalii aici) Voi afisa si detalii despre sursa si monitor daca va fi nevoie.

• Moderators
Posted

Iti pot spune cu siguranta ca placa aia nu duce jocuri cum ar fi : Far Cry 3, The Witcher.. Dar, pentru altele, Assassin's Creed 3, Borderlands 2, eu zic ca merge.

Eu pe GTS450 de la nvidia, joc Far Cry 3 pe low. si imi vine sa-mi dau pumni ca se misca ca naiba.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.