Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am nevoie de un antivirus decent, care sa nu ma intrebe niciodata ce tre sa faca, si care sa nu consume mult..

Am de aranjat un laptop (2gb rami, procesor E-300 APU de la AMD), deci antivirusu tre sa fie mic mic si sa nu intrebe deloc, pentru ca va fi folosit de verisoara mea.. EU pana acum foloseam Comodo, insa stiu ca ala ma intreba de fiecare data daca ceea ce fac e ok sau nu, deci..nu e bun in cazul asta.

Vineri dupamasa il dau inapoi, deci va rog sa postati :D orice idee e buna, nu le am cu antivirusii...

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Eu am avast home de cativa ani... e destul de light si de bazait inafara de faptul ca tot zice virus database updated inafara de cand accesezi un site virusat sau un program suspect nu te intreaba. Si cand deschizi un soft nou o sa te intrebe daca sal deschida in sandbox ca daca are virusi sa nu se infecteze pc-ul.

• 2 months later...
Posted

Ar mai fi o variantă chiar foarte ok, şi anume ZoneAlarm Antivirus + Firewall. Eu unul îl folosesc fără probleme, atât av-ul cât şi firewall-ul, nu îngreunează sistemul, dar este şi unul de generaţie mai nouă, nu ştiu cum se comportă pe cele mai vechi. 

Câteva linkuri utile şi cu detalii suplimentare: http://www.zonealarm.com/ , http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/instalare-si-depanare/428-zonealarm-antivirus-gratis-descarcare-si-instalare.htmlhttp://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/utilizare-programe/430-configurarea-firewall-ului-gratuit-zone-alarm.html

Salutare!

Posted

Înainte de a vă instala tot felul de antiviruşi "minune", nu strică să vă documentaţi puţin.

Dacă veţi căuta pe internet după "top antivirus 2012" sau după oricare altă interogare care să returneze clasamente în urma testelor asupra programelor de protecţie (căutaţi şi vă veţi convinge), veţi fi uimiţi să vedeţi că absolut toate website-urile cu notorietate şi cu renume în domeniu, clasează Bit Defender-ul pe primul loc, atât la capitolul detecţie viruşi cât şi la resurse consumate.

Iar treaba asta NU o veţi întâlni DOAR pe website-urile româneşti (pentru că putem spune că ar fi subiective, datorită faptului că BitDefender e un produs românesc), aceeaşi clasare pe primul loc o găsiţi şi în străinătate, pe website-uri cu renume.

Mai mult, Bitdefender s-a clasat în ultimii 2 ani, în mod constant, în fruntea industriei la evaluările de specialitate, iar conform ultimelor evaluări AV-TEST (The Independent IT-Security Institute) e clasat în top, peste toate soluţiile sugerate aici.

Dacă nu aţi aflat pănă acum, BitDefender e un produs comercial, iar varianta free e oferită doar românilor. În concluzie, vă recomand să profitaţi de această ofertă free şi să folosiţi şi voi un produs de top.

Tratează oamenii la fel cum vrei să te trateze şi ei pe tine.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.