Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Oh god, why?

De ce nu ne-ai întrebat pe noi înainte de a lua componentele acelea?

Bănuiesc că destinaţia e gaming, nu? Pff, cam proastă alegere.

Mărog, ce buget ai?

Posted

Omu' a vrut AMD si care faza ? Ce? Toata lumea trebuie sa aiba Intel ? Ziceti mersi, ca exista AMD altfel ar vinde Intel procesoarele mult mai scump.

Si eu am avut AMD si ma tinut atatia ani si tot nu s-a stricat.

Deci da revenind la subiect....http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asus/m5a78l-m-lx/ Ceva ieftin (momentan, tinand cont ca nu ai spus bugetu') si bun. :)

• Moderators
Posted
  On 12/25/2012 at 6:52 AM, BuFnITZa said:
Omu' a vrut AMD si care faza ? Ce? Toata lumea trebuie sa aiba Intel ? Ziceti mersi, ca exista AMD altfel ar vinde Intel procesoarele mult mai scump.

Du-te cu replica asta pe alte forumuri IT de specialitate şi să vezi cum eşti luat la mişto ;)

Posted

Aha deci cam asa sta:

Hey salut sunt nou, bla bla bla

Ce PC ai ?

Nvidia gtx 690, RAM 16 GB, etc

Asa si procesorul?

AMD FX

Ceee ?!! Huaaaa AMD

• Moderators
Posted

Nu.

Tu nu înţelegi că ... trebuie să recomanzi cam tot ce e mai bun în acel buget. Decât FX ăla, nu mai bine mergea pe un FX 6100 şi o placă video mai bună, sau Phenom II X4 şi o placă video mai bună, sau i3 Ivy Bridge şi o placă video mai bună?

Posted

Da. Adevarat Intel bate AMD, dar daca cineva e fan AMD nu poti sa ii interzici AMD-ul si sa ii bagi pe gat Intel

• Moderators
Posted

Dacă vedeai, am recomandat mai sus 2 modele AMD şi un intel.

Oricum totul ţine de rezoluţia lui.

Şi degeaba ne batem gura, fapta a fost săvârşită :( ...

Posted

Inante sa faceti un canal de chat din cererea mea a-si dori sa precizez ca Nu am luat pentru jocuri :) Ce joc eu acum il duce si un dual core de la faimoasa firma Intel. In jocuri n-ar fi mare diferenta cu acest procesor, eu am luat aceste procesor pentru multitasking si procesare video ( videouri scurte max. 5 min ) unde daca nu ma insel conteaza mai mult cate nuclee ai fizic dar haideti sa lasam balta Intel sau Amd pe mine ma intereseaza placa de baza!

Eu m-am gandit la o placa de baza de genul: ASUS SABERTOOTH 990FX

Pareri?

• Moderators
Posted

OK, dar de ce? ASRock vine cu chipsed AMD 970, faţă de Gigabyte (ultimul model) care are în dotare un chipset mai bun, şi anume AMD 990

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.