Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Salut.

Am şi eu o întrebare în legătură cu site-ul forumcore.net, care distribuie fişiere IPB, vBulletin şi XenForo (platforme, aplicaţii, hook-uri, skin-uri, etc - care legal trebuiesc plătite pentru a intra în posesia lor). Ştiu că aşa ceva este ilegal, însă mi-a atras foarte mult atenţia ceea ce scrie în josul paginii:

"ForumCore cannot be held liable for any content on the site. We link to content stored on
other servers, we do not host these ourselves."

Adevărat, pentru a downloada respectivele fişiere ei pun de cele mai multe ori link-uri către adf.ly sau mediafire.

În acest caz, nu pot fi ei traşi la răspundere, ci site-urile pe care găzduiesc aceste fişiere deoarece sunt ilegale?

Posted

Sunt răspunzători și pot fi trași la răspundere în conformitate cu legislația din tara unde sunt serverele. Nu are mare importanță ce au scris ei acolo.

Vă recomand să evitați postarea de link-uri către astfel de site-uri ce încurajează pirateria, pt că oricând pot apărea repercursiuni.

Tratează oamenii la fel cum vrei să te trateze şi ei pe tine.

Posted

Aproape în toate prevederile legale se sancționează atât găzduirea (”hostarea”) cât și distribuirea. Dacă vei studia legislația europeană în domeniu (care se aplică și la noi) te vei convinge.

Iar dacă vrei neapărat să postezi link-uri către astfel de site-uri, te sfătuiesc să folosesti servicii de genul URL shortener.

• Upvote 1

Tratează oamenii la fel cum vrei să te trateze şi ei pe tine.

• Moderators
Posted
Iar dacă vrei neapărat să postezi link-uri către astfel de site-uri, te sfătuiesc să folosesti servicii de genul URL shortener.

Why?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.