Jump to content

Problema Cu Utilizarea De Catre Aplicatii A Procesorului


Recommended Posts

Salut. Am un PC cu procesor Intel Celeron D 3.2 GHz. Toate aplicatiile pe care le rulez pe pc imi consuma mult din procesor. Spre exemplu cand se incarca o pagina pe Firefox/Chrome imi sare la 100%; cand rulez un joc vechi tare, gen NFS HP2 (care are la cerinte minime procesor de 450MHz) imi ia cat poate din procesor, in jur de 90%. mai mult nu poate ca mai sunt si alte aplicatii care-l folosesc. Pe youtube, cand ma uit la un video nu scade de 100% CPU usage (in taskmanager), iar pe un laptop cu procesor de 1.8 nu sare de 30%. Si lista continua, tot ce fac la pc "mananca" foarte multe resurse ale procesorului. Aceeasi problema e pe toate windows-urile pe care le-am avut, adica: XP, 7 si 8 (x86). Care ar putea fi problema?

Link to comment
Share on other sites

uTorrentul imi ia cam 5-7% acum, iar firefox-ul 50-60%..si am doar 2 pagini deschise. nu numai la firefox e asa, toate browserele imi consuma mult cand sunt deschise. si mai imi incarca greu si paginile web, pt ca se blocheaza cand se incarca (imi dau seama dupa cerculetul ala care se invarte cand se incarca o pagina, ca se invarte sacadat si se opreste). daca deschid winamp sau altceva pt muzica, mai imi ia si ala 10-15%. si tot asa...

Link to comment
Share on other sites

am trecut la windows basic theme si am scos si chestia aia de la start. cu windows 7 mi se misca mult mai bine decat cu xp. xp-ul trebuia sa il reinstalez cam la 2 luni, pt ca se ingreuna foarte tare. 7 am avut timp de 10 luni si mergea ca in prima zi. urmeaza sa fac un wipe la hard, sa vad daca schimba vreo ceva.

care e treaba cu cache L2? am vazut ca exista L1, L2 si L3.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.