Jump to content

Canalele Pro Tv S.a. Nu Vor Mai Fi Receptionate De Abonatii Romtelecom (Dolce Dth)

Recommended Posts

Posted

Romtelecom nu a agreat conditiile de reinnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie ale canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV S.A.
Urmare a acestui fapt, serviciul Dolce DTH si alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu vor mai retransmite aceste canalele incepand cu 3 ianuarie 2013.
canalele-pro-tv-s-a-nu-vor-mai-fi-recept
PRO TV regreta aceasta situatie si isi informeaza telespectatorii asupra alternativelor de receptionare ale canalelor PRO TV: semnalele terestre pentru canalul PRO TV; toti ceilalti distribuitori de cablu si satelit, precum si voyo.ro, pentru intreg pachetul de canale PRO TV SA. (Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International).

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

eu am trecut pe upc... platesc putin mai mult ca la rds, nu am hbo dar am discoveryurile si history si antena si protv insa netul e la jumate sau mai slab ca rds

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.