Jump to content

Fujitsu Amilo Li 3710 Nu Porneste Nu Se Aprinde Nici Un Led


Recommended Posts

Salutare tuturor!
Am si eu o problema cu un Fujitsu Amilo Li 3710 care nu vrea sa mai porneasca ,nu se mai aprinde nici un led,nimica
L-am desfacut sa-i curat coolerul si racitoarele care erau imbacsite de praf.
Nu am umblat la procesor,dar pt a ajunge sa-l curat a trebuit sa-l demontez pana cand am scos placa de baza si toti conectori de pe ea.
L-am montat la loc dar e mort ,incarcatorul e ok l-am masurat 20,3 v,pe placa de baza ajunge dupa mufa de alimentare tot 20,3v ,la conectori bateriei de pe placa ajunge 12,6 v dar cand pun bateria nu se aprinde nimic.
Butonul de pornire e legat de placa prin panglica care am verificat-o si am tot montat-o pe placa de baza dar nu vrea sa se aprinda.
Mentionez ca l-am mai curatat cu ceva timp in urma dar atunci a fost ok.
Va rog niste sfaturi ,indrumari ,ce s-ar fi putut defecta prin demontare?
Cu stima.
 
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.