Jump to content

Cum Sa Recuperez Codul De Licenta (Product Key) Pentru Windows 8?


gaby

Recommended Posts

Daca sunte posesorii unui sistem de operare Windows care din varii motive a fost virusat sau nu mai functioneaza corespunzator, metoda cea mai comuna si eficienta metoda pentru rezolvarea problemelor este reinstalarea sistemului de operare, sau, repararea acestuia. In cel mai nou sistem de operare de la Microsoft, Windows 8, repararea si reinstalarea acestuia a fost simplificata prin introducerea unor noi caracteristici: Refresh PC si Reset PC.

Chiar daca veti alege varianta clasica de reinstalare sau una dintre variantele noi, mai simple, puse la dispozitie de catre Microsoft, vom avea nevoie de codul de licenta pentru Windows 8 pentru ca reinstalarea sa aibe loc.

 

Codul de licenta pentru Windows 8 il puteti gasi atat pe DVD-ul de instalare cat si in e-mailul primit la cumpararea online a unei copii a sistemului, insa, daca nu reusiti sa gasiti DVD-ul de instalare sau ati sters din greseala (sau din cauza unei erori) e-mailul cu licenta, aflati ca mai aveti o sansa sa aflati care este product key-ul Windows-ului cu ajutorul unei aplicatii third-party, intitulata ProduKey: :link:.

Asadar, ProduKey este un programel gratuit ce ajuta utilizatorii sa afle rapid codul de licenta pentru versiunea de Windows instalata pe computer. Tot ce trebuie sa faceti este sa rulati aplicatia portabila (nu necesita instalare), iar aceasta va afisa codul de licenta:

 

recoverwindowsproductke.jpg

 

De asemenea, ProduKey permite recuperarea codului de licenta dintr-un director Windows extern (in cazul in care folositi Windows in dual-boot), sau sa-l aflati dintr-un computer remote (sau de pe computerele aflate in reteaua locala), sau chiar sa-l recuperati din registrii aflati pe un dispozitiv extern.

 

Numai bine :pct2:!

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Deci, iau ceva de pe filelist şi progrămelul ăsta spune tot? w00t.gif

 

Poate doar daca iei un Windows deja instalat, sau un kit deja activat cu Product Key, altfel, nu prea are ce sa iti spuna :-s.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.