Jump to content

Dota 2 Product Key Giveaway: 10.000 De Key-Uri Disponibile


gaby

Recommended Posts

Astazi, 31 decembrie 2012, cei de la ComputerGames au pus la dispozitie un nou val (10.000) de product key-uri pentru utilizatorii ce vor sa testeze Dota 2. Eu mi-am luat deja o cheie si am introdus-o in STEAM, si, m-am gandit ca nu ar fi rau sa va anunt si pe voi, utilizatorii forumului, poate multi dintre voi nu stiau, si, isi doreau sa poata juca noul joc al celor de la Valve.

Astfel, tot ce va trebui sa faceti pentru a primi un cod de licenta este sa intrati pe pagina: http://computergames.ro/giveaway/dota-2/ si sa urmati instructiunile de acolo.

 

dota2logo123.png

 

Numai bine :pct2:!

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

dota 1 e mai slab la grafica..lol e copiat dupa dota iar hon e copiat dupa lol :))..iar meniul din dota2 e in lol,in hon nu stiu cum e ca n-am jucat.Itemele difera si ele intr-un fel pentru ca pe dota eroii sunt pe strength,ability si ce mai e..nu stiu foarte exact cand pe lol e pe atack damage,ability power,armura+viata..Deci jocurile sunt diferite,nu in totalitate.:)

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Mai am si eu 2 invitatii (le-am primit azi-noapte).

 

Nici unul din aceste 3 jocuri scrise mai sus nu e copiat dupa nimic. La baza, toate jocurile au un "genre" care se numeste "MOBA" ,Multiplayer Online Battle Arena. DOTA (defense of the ancients) nu a fost un joc de sine statator pana sa apara LOL/HON. A fost doar o harta de Warcraft 3, un MOD de warcraft 3 daca doriti sa-i spuneti asa.In plus, a fost dezvoltat de comunitate, de fani, nu de Blizzard, Riot sau Valve. E un gen de joc DOTA. E urat MOBA, asa ca toata lumea ii zice dota. Blizzard a pus patent doar pe Pandaren Warrior si nu mai stiu ce skin-uri si nume specifice companiei lor.

 

Dota2 pe de alta parte este un joc , League Of Legends, este un joc, Heroes OF Newerth e un joc.. DOTA aproape ca a devenit un GENRE. Cei de la valve, nu puteau sa-i zica Valve's Dota, sau Valve , sau Gabe Newell, asa ca au mers pe numele de DOTA2. Alta grafica, alt gameplay. Acelas dezvoltator, "Icefrog" lucreaza la dota, iar de 2 ani lucreaza la Valve, si au dus genre-ul la un alt nivel. Dupa cum am zis: gameplay mai simplu, sistem de shoping mai simplu, grafica imbunatatita..sistem de matchmaking, sistem de reconectare (fara tot felul de programe ciudate) etc etc..

 

 

dota 1 e mai slab la grafica..lol e copiat dupa dota iar hon e copiat dupa lol :))..iar meniul din dota2 e in lol,in hon nu stiu cum e ca n-am jucat.Itemele difera si ele intr-un fel pentru ca pe dota eroii sunt pe strength,ability si ce mai e..nu stiu foarte exact cand pe lol e pe atack damage,ability power,armura+viata..Deci jocurile sunt diferite,nu in totalitate. :)

 

 

 

Strength

Agility

Inteligence

 

sunt primare, dar ai si Phisical Damage, Armor, si toate cele. Le gasesti pe toate in HUD.

 

Dupa cum ziceam, sunt la fel , la baza, doar ca sunt denumite diferit. Inafara de asta, mecanica jocului e aceeasi. Denumirile sunt diferite. Cei de la Riot (LOL), au adus modificari, pentru ca unul din creatorii modului de dota1 lucreaza la ei.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.