Jump to content

Recomandare Laptop Gaming Pana In 3100 Ron

Recommended Posts

Un amic de-al meu s-a decis ca vrea laptop nou, asa ca m-am gandit sa apelez aici, once again :D

Buget: 30 mil (maxim 31).

Idea e sa faca de toate... gaming, sa fie usor, ecran frumos cu unghiuri ok, usb 3.0 , etc etc. Stiu ca nu se pot toate, dar nah. You get the idea.

Pav mi-a recomandat asta:

http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/acer/173-v3-771g-53216g75maii-ivy-bridge-core-i5-3210m-25ghz-6gb-750gb-geforce-gt-650m-2gb-linux-grey/

Arata destul de bine. Cineva o idee mai buna?

love is a verb
Love is a doing word

M-am uitat si eu, si, intr-adevar, recomandarea lui Courage cred ca ar fi cea mai buna alegere pentru bugetul stabilit.

De asemenea, ceva asemantor ar fi: http://www.emag.ro/laptop-hp-pavilion-g6-2230sq-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i5-3210m-2-50ghz-ivy-bridge-6gb-750gb-amd-radeon-hd-7670m-2gb-microsoft-windows-8-black-c6c57ea/pd/ECXFKBBBM/, doar ca are diagonala mai mica, drept pentru care personal as ramane la prima recomandare.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators

Laptopul lui gaby e bun ca şi configuraţie, dar face parte din seria HP Pavilion, una din multele serii de la HP (în afară de Elitebook, poate chiar ProBook uneori) la care de cele mai multe ori s-a punctat designu, iar calitatea a fost lăsată la urmă. Să nu mai zic că Pavilioanele au un sistem infect de răcire, mai ales dacă ne aducem aminte de seria DV 6000, cu black screen (e plin google-ul de astfel de probleme) ...

Ok, tipu vrea cu windows 7/8 instalat deja.. eu incerc sai explic ca nare rost, dar pana at.. :D ceva recomandari?

Ah, se vrea a fi desktop replacement, deci diagonala de la 15 in sus :D 

asa am gasit asta..http://www.emag.ro/laptop-sony-vaio-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i3-3110m-2-40ghz-ivy-bridge-4gb-500gb-amd-radeon-hd-7650m-1gb-microsoft-windows-8-silver-sve1512h1esi-ee9/pd/EP79KBBBM/

sau asta..

http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/acer/aspire-5750g-32354g50mtkk-core-i3-2350m-23ghz-4gb-500gb-geforce-gt-630m-2gb-win-7-home-black/

oricum niciunu numi place, dar daca asta vrea omul....

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators

• 1 month later...

Un laptop nu este o unealta ideala pentru gaming, deoarece va ceda treptat.

printre cele mai bune laptopuri facute de gaming, se enumera HP-ul si Asus-ul, ei au produs laptop-uri speciale de gaming.

Un laptop cu adevarat special de gaming are o cotatie de pret de circa 1000-3000 euro.

sper ca informatia va fost de folos

Informatii IT gratuite oferite de echipa pclaptop

Facebook

Reparatii laptop

• Moderators

1. Te ajuta cu ceva daca faci reclama la magazin? 

2. Subiectul e vechi din ianuarie

Sa trecem la subiect: Macar nu zi chestii gen "printre cele mai bune laptopuri facute de gaming, se enumera HP-ul si Asus-ul, ei au produs laptop-uri speciale de gaming." ... HP la gaming chiar nu prea am vazut pe nimeni sa recomande. De la HP merita sa cumperi doar Elitebook, poate si Probook (dar nu prea), deoarece au fiabilitatea destul de scazuta. Si ai uitat de Alienware al celor de la Dell.

Un amic de-al meu s-a decis ca vrea laptop nou, asa ca m-am gandit sa apelez aici, once again :D

Buget: 30 mil (maxim 31).

Idea e sa faca de toate... gaming, sa fie usor, ecran frumos cu unghiuri ok, usb 3.0 , etc etc. Stiu ca nu se pot toate, dar nah. You get the idea.

Pav mi-a recomandat asta:

http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/acer/173-v3-771g-53216g75maii-ivy-bridge-core-i5-3210m-25ghz-6gb-750gb-geforce-gt-650m-2gb-linux-grey/

Arata destul de bine. Cineva o idee mai buna?

Salutare,

Daca prietnul tau este gamer inrait poate lua in considerare varianta Alienware. Exista modele de la 11 pana la 18" ca si ecran. Modul in care sunt construite sunt ideale pentru jocuri. Eu personal am testat un Alienware M14x cu Core i7 si am dat sa ruleze 3 jocuri in FULL HDD  high detail. A mers perfect fara sacadeze. Cat priveste bugetul, exista si variante second-hand sau hchiar refurbished.

Succes!