Jump to content

Recommended Posts

Posted

De ceva timp a inceput sa-mi apara eroarea asta: Display driver stopped responding and has recovered

etc.png

Nu stiu cum sa-i dau de cap, am reinstalat windows-ul si tot asa face.. pana acum nu a facut asa, ce l-a apucat dintr-o data ? :|

• Moderators
Posted

Bănuiesc că foloseşti un driver ATI idiot din anii când aveau ei probleme.

Urmăreşte următorul tutorial făcut de mine:

şi instalează ultima versiune de driver ce ţi-o oferă cei de la AMD/ATI

• Upvote 1
Posted

Degeaba, tot asa face.. :) 

Treaba e ca am reinstalat si windowsu' si tot asa face.. driveru' original pe CD de la placa nu-l mai am.. dar e postat driveru' pe site-ul de la ---- (firma laptop-ului) si pana acum a mers... acum nu stiu ce are.

Posted

Am windows 7... singurele drivere bune sunt cele de pe site-ul producatorului laptop-ului, daca incerc sa instalez de la Ati nu se instaleaza.. daca incerc programul care detecteaza automat placa video nu o detecteaza.. este o placa video destul de veche (Ati Radeon Xpress 1100).

Mentionez ca am facut update la driver cu ajutorul Windows Update acum 2 saptamani, si apoi cu Driver Scanner.. si mi se pare ca de atunci face asa, dar reinstalarea Windows-ului nu a rezolvat nimic.

Posted

32 sau 64 biti? 

aici cred ca e..

http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.7&product=2.7.5.3.3&contentType=Tech+Download+Chipset+Motherboard&ostype=&keywords=&items=20

banui ca pt 32 de biti cauti..

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/integrated_vista32.aspx?type=2.7&product=2.7.5.3.3&lang=us&rev=10.2&ostype=

scrie acolo mai jos " ATI Radeon Xpress Series " e pt vista, dar ai putea incerca si pe win7 cu compatibility mode ..

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am windows 7 64 bit.
Am instalat driver-ul ala si cand am intrat in C unde ar fi trebuit sa fie instalat nu este nimic in folderu' ATI si daca incerc sa-l dezinstalez imi zice ca nu este nimic instalat :| ..

Si nici driver-ul de pe site-ul producatorului nu stiu cum sa-l dezinstalez, ca in Control Panel nu-l gasesc :-? .

Posted

cand instalezi driveru iti va zice locatia unde se instaleaza..care e locatia aia? uitate atent, poate nu e aia unde crezi tu ca e.

bifeaza show hidden files, sa nu ai surprize ca doar era ascuns..

intra in safemode si dezinstaleaza driveru video daca cumva ai o eroare la dezinstalare...

Tot nu inteleg..tu acum ai driver instalat, dar nu il gasesti ? sau?

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mi-am facut Windows-ul din nou.. am urmarit acea metoda pentru a dezinstala driverele de tot si windows-ul se tot bloca la bootare..

Ceva ciudat (poate va ajuta cumva) am comparat cele 2 drivere.. cel de pe site-ul laptop-ului pe care il foloseam eu si cel pe care mi l-ati dat voi, cel nou.

La cel pe care-l foloseam daca dau custom imi arata ca instaleaza si ATI Display Driver, la cel pe care l-ati propus nu arata niciun ATI Display Driver, doar Catalyst Install Manager si Windows Redistributable.. ceva de genu'.

Oricum mi-am facut windows-ul si mi-am pus driver-ul vechi.. pana acum n-a aparut eroarea sa vedem de acum incolo. 

Daca stiti vreo rezolvare (in caz ca apare iar) nu ezitati sa o postati.. si multumesc pentru suport.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.