Regal Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 De ceva timp a inceput sa-mi apara eroarea asta: Display driver stopped responding and has recovered Nu stiu cum sa-i dau de cap, am reinstalat windows-ul si tot asa face.. pana acum nu a facut asa, ce l-a apucat dintr-o data ?
+Graham777 Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 Ai încercat să dezinstalezi driverul și apoi să instalezi ultima versiune?
Moderators Courage Posted January 17, 2013 Moderators Report Posted January 17, 2013 Bănuiesc că foloseşti un driver ATI idiot din anii când aveau ei probleme. Urmăreşte următorul tutorial făcut de mine: şi instalează ultima versiune de driver ce ţi-o oferă cei de la AMD/ATI 1
+GodsOtherHand Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 sau una mai veche, daca cea noua face probleme. 1 love is a verb Love is a doing word
Regal Posted January 19, 2013 Author Report Posted January 19, 2013 Degeaba, tot asa face.. Treaba e ca am reinstalat si windowsu' si tot asa face.. driveru' original pe CD de la placa nu-l mai am.. dar e postat driveru' pe site-ul de la ---- (firma laptop-ului) si pana acum a mers... acum nu stiu ce are.
+GodsOtherHand Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 ai incercat driver mai vechi? de pe siteul producatorului placii video (ati) ? repet, mai vechi ce windows ai? 1 love is a verb Love is a doing word
Regal Posted January 20, 2013 Author Report Posted January 20, 2013 Am windows 7... singurele drivere bune sunt cele de pe site-ul producatorului laptop-ului, daca incerc sa instalez de la Ati nu se instaleaza.. daca incerc programul care detecteaza automat placa video nu o detecteaza.. este o placa video destul de veche (Ati Radeon Xpress 1100). Mentionez ca am facut update la driver cu ajutorul Windows Update acum 2 saptamani, si apoi cu Driver Scanner.. si mi se pare ca de atunci face asa, dar reinstalarea Windows-ului nu a rezolvat nimic.
+GodsOtherHand Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 32 sau 64 biti? aici cred ca e.. http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.7&product=2.7.5.3.3&contentType=Tech+Download+Chipset+Motherboard&ostype=&keywords=&items=20 banui ca pt 32 de biti cauti.. http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/integrated_vista32.aspx?type=2.7&product=2.7.5.3.3&lang=us&rev=10.2&ostype= scrie acolo mai jos " ATI Radeon Xpress Series " e pt vista, dar ai putea incerca si pe win7 cu compatibility mode .. 1 love is a verb Love is a doing word
Regal Posted January 21, 2013 Author Report Posted January 21, 2013 Am windows 7 64 bit. Am instalat driver-ul ala si cand am intrat in C unde ar fi trebuit sa fie instalat nu este nimic in folderu' ATI si daca incerc sa-l dezinstalez imi zice ca nu este nimic instalat .. Si nici driver-ul de pe site-ul producatorului nu stiu cum sa-l dezinstalez, ca in Control Panel nu-l gasesc .
+Graham777 Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Reinstalează driverul simplu, fără a dezinstala driverul vechi.
+GodsOtherHand Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 cand instalezi driveru iti va zice locatia unde se instaleaza..care e locatia aia? uitate atent, poate nu e aia unde crezi tu ca e. bifeaza show hidden files, sa nu ai surprize ca doar era ascuns.. intra in safemode si dezinstaleaza driveru video daca cumva ai o eroare la dezinstalare... Tot nu inteleg..tu acum ai driver instalat, dar nu il gasesti ? sau? 1 love is a verb Love is a doing word
Regal Posted January 26, 2013 Author Report Posted January 26, 2013 Mi-am facut Windows-ul din nou.. am urmarit acea metoda pentru a dezinstala driverele de tot si windows-ul se tot bloca la bootare.. Ceva ciudat (poate va ajuta cumva) am comparat cele 2 drivere.. cel de pe site-ul laptop-ului pe care il foloseam eu si cel pe care mi l-ati dat voi, cel nou. La cel pe care-l foloseam daca dau custom imi arata ca instaleaza si ATI Display Driver, la cel pe care l-ati propus nu arata niciun ATI Display Driver, doar Catalyst Install Manager si Windows Redistributable.. ceva de genu'. Oricum mi-am facut windows-ul si mi-am pus driver-ul vechi.. pana acum n-a aparut eroarea sa vedem de acum incolo. Daca stiti vreo rezolvare (in caz ca apare iar) nu ezitati sa o postati.. si multumesc pentru suport.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now