Alex. Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Salut, am o problema cu IPB-ul meu, dupa ce il reinstalez imi da o erroare cand incarc pagina si se vede ciudat, ma ajuta cnv? Precizez ca am instalat mai multe ipb-uri, adica am crezut ca nu e bun ala, dar degeaba ... Iata si o imagine:
gaby Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Forumul este proaspat instalat, fara nicio modificare, sau ai instalat hook-uri/aplicatii? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Alex. Posted January 21, 2013 Author Report Posted January 21, 2013 |Forumul este proaspat instalat ! Cum am terminat SETUP am intrat pe el si imi da error ala
Moderators Solution Courage Posted January 21, 2013 Moderators Solution Report Posted January 21, 2013 Salut. În caz că fişierele erau nelicenţiate (cel mai probabil), încearcă cu alte fişiere IPB (nulled sau retail, după preferinţe. Retail = pachetul original de la IPS, nemodificat; Nulled = pachetul original primit de la IPS, dar care a fost modificat, mărindu-se oleacă riscul de a întâmpina probleme, precum bug-uri, etc.) Posibil să se fi întâmplat ceva în timpul instalării. 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now