Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hi all :P !

Am dori sa facem Emblema claNului wTk ! Cerem ajutorul Vostru celor de pe PCTroubleshooting.Ro !

Spre exemplu :Dtegzp8.jpg

eqdh4.jpg

Asteptam sa vedem creatiile voastre ! please cerem seriozitate :X !

vibefm.gif

Click here please !

Posted

puteti spune si cum se traduce "wTk" ? :)

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

dap :) chiar mi-a venit o idee destul de draguta. in mijlocul cercului sau patratului sa pun 1 ct si 1 t

cum vi s pare ideea spuneti-mi ca sa nu ma apuc degeaba :D

p.s spuneti-mi niste marimi :| ce am facut eu mai sus avea 250x250 si cred ca e putin cam maricica :D

Posted

dap chiar mi-a venit o idee destul de draguta. in mijlocul cercului sau patratului sa pun 1 ct si 1 t

cum vi s pare ideea spuneti-mi ca sa nu ma apuc degeaba

p.s spuneti-mi niste marimi :| ce am facut eu mai sus avea 250x250 si cred ca e putin cam maricica :D

Ceva in gen aia de la TeG care am pus-o eu ceva tip banner daca ma intelegi ce vreau sa spun :D:-h ! Bafta .. pare interesanta ideea ! Daca poti face pe albastru..culoarea care sa predomine ! ~> ALTE MODELE :D

unnameeeeedus4.png

vibefm.gif

Click here please !

• 3 weeks later...
Posted

dar stai un pik de ce culoare albastra? cei asa speciala culoarea merge orice culoare nu neaparat sa ne reprezinte cat sigla ar trebui sa ne reprezinte.

• 1 month later...
Posted

da e misto emblema dar ceva nu se lipeste

adica ceva nu se potriveste ceva de genul: acele liniute de pe fundal,fundalul prea alb,literele sunt misto ca sunt mari dar daca le ai scrie cat mai drepte clar ia incearca si alt tip de litere,hmm ia modifical mircea emblema,app soarele e misto si app la soare in mijloc poti sa scri numele cu litere mici si cu flacari de jur imprejurul razelor de soare.iai magineazati creeaza si posteazal sa vedem ce a iesit.multumesc.

Posted

hm... ia uitati ceva simpatic si simplu de la mine :D

daca nu va convin "counter - strike no.1 clan" le puteti scoate...

post-1887-1193668718_thumb.jpg

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.