Cezar-uhl Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Hi all ! Am dori sa facem Emblema claNului wTk ! Cerem ajutorul Vostru celor de pe PCTroubleshooting.Ro ! Spre exemplu Asteptam sa vedem creatiile voastre ! please cerem seriozitate ! Click here please !
+St3aLth-CS Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 am creat eu una stiu ca e cam simpla insa am facut tarziu si fara prea mare imaginate sper sa va placa
+Al3xXys Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 puteti spune si cum se traduce "wTk" ? Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
Cezar-uhl Posted August 28, 2007 Author Report Posted August 28, 2007 puteti spune si cum se traduce "wTk" ? ← Wild Terorits Killaz ! Click here please !
gaby Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 destul de draguta stealth... daca mai ai timp si chef mai poti incerca una ? good joob and thanks Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+St3aLth-CS Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 dap chiar mi-a venit o idee destul de draguta. in mijlocul cercului sau patratului sa pun 1 ct si 1 t cum vi s pare ideea spuneti-mi ca sa nu ma apuc degeaba p.s spuneti-mi niste marimi ce am facut eu mai sus avea 250x250 si cred ca e putin cam maricica
Cezar-uhl Posted August 29, 2007 Author Report Posted August 29, 2007 dap chiar mi-a venit o idee destul de draguta. in mijlocul cercului sau patratului sa pun 1 ct si 1 t cum vi s pare ideea spuneti-mi ca sa nu ma apuc degeaba p.s spuneti-mi niste marimi ce am facut eu mai sus avea 250x250 si cred ca e putin cam maricica ← Ceva in gen aia de la TeG care am pus-o eu ceva tip banner daca ma intelegi ce vreau sa spun ! Bafta .. pare interesanta ideea ! Daca poti face pe albastru..culoarea care sa predomine ! ~> ALTE MODELE Click here please !
+PAUL-XX Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 dar stai un pik de ce culoare albastra? cei asa speciala culoarea merge orice culoare nu neaparat sa ne reprezinte cat sigla ar trebui sa ne reprezinte.
gaby Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 imi place emblema, este chiar interesanta , multumim mircea. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+PAUL-XX Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 da e misto emblema dar ceva nu se lipeste adica ceva nu se potriveste ceva de genul: acele liniute de pe fundal,fundalul prea alb,literele sunt misto ca sunt mari dar daca le ai scrie cat mai drepte clar ia incearca si alt tip de litere,hmm ia modifical mircea emblema,app soarele e misto si app la soare in mijloc poti sa scri numele cu litere mici si cu flacari de jur imprejurul razelor de soare.iai magineazati creeaza si posteazal sa vedem ce a iesit.multumesc.
mirc3a Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 acum nam timp. sorry background nu e alb, el nui (e transparent) acele liniute este un pattern creat de mine care il utilizez la userbaruri
alexs Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 hm... ia uitati ceva simpatic si simplu de la mine daca nu va convin "counter - strike no.1 clan" le puteti scoate... Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
+Nameless Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 hm... ia uitati ceva simpatic si simplu de la mine daca nu va convin "counter - strike no.1 clan" le puteti scoate... ← misto poza......bv omule;))
Recommended Posts