Jump to content

Veste Proasta Pentru Detinatorii De Smartphone-Uri: Decodarile Au Devenit Ilegale


Courage

Recommended Posts

  • Moderators

Începând de astăzi este ilegal să ”decodezi” un telefon mobil cumpărat de nou, în așa fel încât să-l poți folosi în altă rețea. Asta cel puțin în SUA, însă astfel de reglementări au prostul obicei de a fi copiate rapid de autoritățile din restul lumii.

 

Potrivit Tech Daily News, cu începere de pe 26 ianuarie proprietarii de telefoane mobile nu vor mai putea să-și decodeze telefoanele noi, cumpărate de la un anumit operator de telefonie. Restricția se aplică doar telefoanelor cumpărate după aceasta dată. Există două motive pentru care în general clienții își decodează telefoanele: pentru a-și schimba operatorul de telefonie sau atunci când călătoresc în străinătate, pentru a reduce din costurile de roaming. Evident, în România și în alte multe țări, [...]

Sursa: http://www.realitatea.net/veste-proasta-pentru-de-inatorii-de-smartphone-uri-decodarile-au-devenit-ilegale_1099300.html#ixzz2J4eOzY92

 

Link to comment
Share on other sites

Mi s-ar parea o tampenie. Si nu stiu prea multe despre legea din SUA, dar pot sa zic ca unchiul meu a venit de acolo acu o luna. Inainte de a veni s-a dus la compania la care are abonament si telefon (Verizon) iar acestia i-au deblocat telefonul pe loc fara nici o taxa.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.