Moderators Courage Posted January 29, 2013 Moderators Report Posted January 29, 2013 Am si eu urmatoarea problema in IPB dupa ce am pus backupul (incercare esuata de a converti la vB):http://www.girlshare.ro/32146662.9
gaby Posted January 29, 2013 Report Posted January 29, 2013 Poti descrie problema? Nu pot descarca acum filmuletul... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted January 29, 2013 Author Moderators Report Posted January 29, 2013 Am vrut să convertesc la vBulletin, aşa că a trebuit să şterg fişierele IPB ce erau în FTP şi să bag cele vB + aplicaţia Inpex. Script instalat, aplicaţie instalată, totul pregătit. Numai când să dau la convertire utilizatori, îmi apărea o eroare. Am pus înapoi fişierele IPB şi backupul, însă întâmpin o mică problemă. Când apăs pe butonul "Postează" nu se întâmplă nimic ... (în mod normal ar trebui să apară mesajul ce l-am scris), însă apare acel mesaj numai dacă dau refresh la pagină.
gaby Posted January 29, 2013 Report Posted January 29, 2013 Fisisrele bazei de date sunt cele de dinainte de convertire (nu mai exista alte urme in afara de baza de date prin PhpMyAdmin), da? Asta pare totusi o problema cu fisierele scriptului . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted January 29, 2013 Author Moderators Report Posted January 29, 2013 Fisisrele bazei de date sunt cele de dinainte de convertire (nu mai exista alte urme in afara de baza de date prin PhpMyAdmin), da? Asta pare totusi o problema cu fisierele scriptului . Fişierele erau ceva mai vechi (măroh, de o săptămână), însă au fost bune când a trebuit să readuc forumul la 3.3.4, după ce încercasem upgrade la 3.4.2 ... Backupul era exact dinainte de a şterge fişierele ...
Moderators Courage Posted January 30, 2013 Author Moderators Report Posted January 30, 2013 Am făcut şi upgrade la versiune (3.3.4 -> 3.4.1), însă problema tot persistă
gaby Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 Ciudat... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Solution Courage Posted February 5, 2013 Author Moderators Solution Report Posted February 5, 2013 Am rezolvat problema. Era de la un hook , "(TB) Hide Content". TC 1
Recommended Posts