Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi-am reinstalat windows-ul de curand si cand am ajuns la cd-ul pentru placa de baza(dadea eroare), am instalat componentele manual insa surpriza, calculatorul nu se conecta la internet. Dupa alte schimbari de windows am zis ca hai sa incerc un alt driver pt placa de baza si descarc un driver de pe siteul oficial si surpriza merge. Dupa un timp reinstalez din nou windows-ul, imi salvez driverul cel nou pe un cd si cand il instalez surpriza din nou nu se conecta la net decat daca instalam manual si bucati de pe cd-ul original. Pana la urma ce ar trebuii sa fac ca la urmatoarea instalare de windows sa nu mai intampin o astfel de problema?

• Moderators
Posted

Daca placa de baza are LAN incorporat, se poate ca atunci cand instalezi driverul de retea (manual), sa aiba nevoie de driverul placii de baza ca sa functioneze in parametrii normali.

Recomandarea mea ar fi sa-ti descarci de pe net, dirverele placii de baza, cele mai noi. Le instalezi pe alea prima data, apoi instalezi driverul de retea.

Daca vrei ceva mai simplu. Dupa reinstalarea completa a windowsului cu drivere, soft-uri, jocuri, preferinte, etc, descarca Hiren's Boot CD (arde-l pe-un CD, evident), si cu un soft de pe acel CD numit "ghost32" poti face o imagine a partitiei cu windows-ul. IAr de cate ori ai probleme cu calculatorul si te gandesti sa-l instalezi, doar rulezi imaginea , tot cu ajutorul CD-ului Hirens, si o sa ai windowsul exact in starea in care l-ai lasat cand ai facut imaginea cu acel progra (Ghost32).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.