binLaden Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Vreau sa imi cumpar casti pc ,gaming. Am ales 2 care imi plac ff mult... Dar care sa aleg? 1. http://www.pcgarage.ro/casti-gaming/genius/hs-g500v/ 2. http://www.emag.ro/casti-cu-microfon-canyon-negru-argintiu-cnr-hs10/pd/EPBG3BBBM/?ref=hp_rec_1 Mersi foarte mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Deci sa inteleg ca vrei neaparat cu microfon? Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Modelele prezentate de tine sunt aproximativ similare din punctul de vedere al caracteristicilor, deci ai putea face alegerea pe baza design-ului (care iti place mai mult). Ca Design mie imi place mai mult Genius-ul, insa Canyon-ul are impedanta dublata . Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
binLaden Posted February 2, 2013 Author Report Share Posted February 2, 2013 Da as vrea cu microfon (folosesc programe gen Ts3,imi trebuie microfonul) .Gab: Poti sa-mi explici ce este "impedanta dublata" la ce ajuta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Impendanta nu prea conteaza asa de mult.. indica cata tensiune este necesara ca sa functioneze.. cu cat mai mica impendanta, cu atat lucreaza mai bine la tensiuni mai mici, dar se si ard mai usor. E indicat ca impendanta sa fie undeva pe la 25 in sus. ( http://turntablelab.com/pages/headphone-buying-guide-what-is-headphone-impedance ) Eu am niste casti Sony cu impendanta de 24 Ohmi si le am de 2-3 ani si inca merg. (folosite destul de des). Caracteristicile nu conteaza asa de mult.. Atata timp cat are frecventa da 20Hz-20KHz, impendanta de minim 24, ar trebui sa fie bune. Sensibilitatea normal ar trebui sa se masoare in ceva gen db/mw si indica cat de tare se aude. Majoritatea castilor oricum trec de nivelul care poate dauna auzului (daca sunt date la maxim) asa ca nu te prea intereseaza campul asta. Mai exista si casti cu frecvente mai mari decat ce am zis mai sus (de ex 12Hz-22kHz) dar pentru tine cel mai probabil sunt degeaba. in primul rand urechea nu aude cei sub 20Hz ( aceste frecvente sunt simtite mai mult, nu auzite), si nici ce e peste 20kHz( desii ele se pot compune cu frecventele mai joase dand un sunet mai natural. Totusi trebuie sa ai urechea fina sa auzi diferenta). Pe langa asta, MP3-urile obisnuie vor taia orice frecventa peste 18kHz, iar mp3-urile de calitate ridicata vor taia tot ce e peste 20kHz. Asa ca daca nu asculti .FLAC sau ceva de genu, nu are rost. Specificatiile astea nu indica si calitatea sunetului..De exemplu eu am 2 casti acasa (Sony si Canyon). La specificatii sunt cam la fel ( canyon are impendanta putin mai mare, dar in rest la fel). Totusi, nu pot asculta muzica la acele canyon care le am eu, sunetul este penibil. Asa ca eu recomand sa cauti niste casti cu renume daca te intereseaza fidelitatea sunetului reprodus. Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Genius-ul are impedanta 32 ohmi in timp ce Canyon-ul are 64 ohmi (deci, e dublata). O pereche de casti cu impedantaa mai mare necesita un voltaj mai mare pentru a genera aceeasi presiune acustica. Asta inseamna ca o pereche cu impedanta=32 Ohmi este potrivita pentru un player portabil, dar nu la fel de potrivita pentru un amplificator puternic, intrucat este mai usor ca o persoana neatenta sa le arda, ridicand volumul (si implicit si curentul care trece prin difuzoare) la un nivel prea mare. Explicatiile mai pe larg aici. Asa cum a spus si GodsOtherHand, pentru utilizarea la PC, nu prea conteaza impendata. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Eu personal as merge pe ceva de genu http://www.pcgarage.ro/casti/canyon/cnr-hs03n/ (stiu, am comentat de canyon, dar nu e totusi o firma necunoscuta, se poate ca ceea ce am eu sa fie pur si simplu exceptia, nu regula la firma asta . ) Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
binLaden Posted February 2, 2013 Author Report Share Posted February 2, 2013 Mersi de raspunsuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 ca idee, eu personal mias lua casti cu microfon separat ceva de genu http://www.pcgarage.ro/microfoane/hama/cs-469/ Doar o idee. Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Hell_Spawn Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Eu zic sa mergi pe al doilea produs prezentat de tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
binLaden Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 ca idee, eu personal mias lua casti cu microfon separat ceva de genu http://www.pcgarage.ro/microfoane/hama/cs-469/ Doar o idee. Bun,nu e o idee rea,dar de ce ai face asta? Nu e bine daca e impreuna cu microfon? Sa zicem ca fac asa cum zici tu, ce casca sa-mi iau, mentionez,pana la 100 de lei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 http://www.pcgarage.ro/casti/sony/mdr-v150/ (pentru ca am incredere in Sony) sau si mai bine http://www.pcgarage.ro/casti/philips/shp1900/ (pare mai buna ca cea de la sony ) sau astea (desii depaseste usor bugetul) http://www.pcgarage.ro/casti/philips/shp2000/ ( pare si mai buna, dar depaseste bugetul) Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Hell_Spawn Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Philips-urile nu sunt casti de gaming , nu iti recomand deloc , pe departe cea mai proasta alegere.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Aia nush ce sa zic, pareau interesante. Eu am Sony MDR-P80 si sunt geniale, deaia am recomandat prima oara Sony. Nu inteleg ce e aia casti de gaming, pe mine ma intereseaza doar la capitolul muzica Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Hell_Spawn Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 In special un microfon , sa poti cominca cu baietii pe skype sau ts, si mai important un control de volum pe fir... bineintes si sunete cat mai clare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
binLaden Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 In special un microfon , sa poti cominca cu baietii pe skype sau ts, si mai important un control de volum pe fir... bineintes si sunete cat mai clare... Ai dreptate,deci tu ai zis sa aleg al doile prezentat de mine,canyonurile, crezi ca e cea mai buna alegere la pretul asta? Sau daca ai ceva mai bun te rog da-mi linkul,mersi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Graham777 Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Aș rămâne tot pe Genius-ul ăsta : http://www.pcgarage.ro/casti-gaming/genius/hs-g500v/ . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Hell_Spawn Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Da, cred ca sunt cea mai buna alegere... in pretu asta nu prea se gasesc chestii foarte ok , eu unu as merge pe ceva de la steelseries dar..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Lus Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Casti gaming, casti muzica, whatever. Eu folosesc niste ragalii de la Xtrust luate cu 30lei acum 5 ani, inca le am si se aud la fel de bine, si pe-atunci eram "gamer". Le foloseam atat la muzica cat si la gaming, bass-ul e destul de puternic iar sunetele in joc se aud foarte clar. Mi se pare o prostie sa cumperi ceva de care te-ai putea lipsi. Marog, mergi pe Genius. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Graham777 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 N-am folosit niciodată căști pentru gaming. Nu le văd rostul. Dacă ai microfonul și boxele bine plasate, nu o să ai parte de microfonie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Lus Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 E vorba de sunet si calitatea... nu de microfonie. N-ai sa auzi la boxe cum auzi in casti, period. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
binLaden Posted February 6, 2013 Author Report Share Posted February 6, 2013 Mersi mult pt raspunsuri....Dar sa stiti...am ales Canyonul...sunt multumit de el) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 E vorba de sunet si calitatea... nu de microfonie. N-ai sa auzi la boxe cum auzi in casti, period. Da, then again, nai sa simti muzica in casti cum o simti in boxe, period Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Lus Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Nu inteleg... tot la casti se aude mai clar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Lus Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Nu inteleg... tot la casti se aude mai clar. LE: Well, uite ca intr-un final mi s-au busit castile (se aude doar o casca), asa ca am comandat si eu o pereche. Am mers pe cele de la Genius pentru ca... well, aveau acel bassbooster de-ti da senzatia ca ai boxele langa urechi. Sunt confortabile, chiar si dupa cateva ore de folosire, sunetul impecabil, bass puternic. (mari de-ti acopera tot capul) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts