Jump to content

Filmul Avi Nu Merge Pe Dvd Player. Am Nevoie De Video Convertor?

Recommended Posts

Posted

Din nou eu nu? :D  Am primit de la cineva un video ce ruleaza doar pe pc si cand vrea sa il puna la un dvd nu merge. Am incercat sa scriu din nou acel cd insa am intampinat aceeasi problema videoul mergand pe pc dar pe dvd nu. Formatul videoului e .avi ar putea fi aceasta o problema?

• Moderators
Posted

Iei un Nero si iti converteste automat cand scrii pe CD/DVD. trebuie doar sa selectezi ceea ce vrei sa scrii Video CD, Audio CD, sau oricare alt program de scriere din Nero.

Posted

Poi nu ca nu e un cd vechi ci e o filmare facuta cica de o firma specializata a unui eveniment care cica le-a facut participantilor cate un cd dar acesta merge doar pe pc nu si pe un dvd. Dar in ce ar trebuii sa il convertesc ca sa mearga si pe un dvd player?

• 1 month later...
Posted

Dupa un timp in care nu am putut folosi calculatorul am revenit si la acest video insa nu pot sa inteleg de ce acele convertoare expuse de voi nu imi transforma decat o bucatica din video si nu totul?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.