m0rph3us Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Deci are vreunu idee cum pot face k sa arunc grenada k in filmul asta ? Quote So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Morpheus cred ca e de la counterul ala e o versiune mai smekera!Se poate aproape ca aia sa arunci!Cand se deschide wtk te anunt si iti voi arata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 morphiutz ca sa arunce grenazile asa trebuie sa bage o comanda in consola pe care eu nu o mai stiu dar daca vrei o sa ma interesez si ti-o zic. despre ce e vorba? pai bagi acea comanda si cand schimbi arma (last weapon used) sau o schimbi pur si simplu din scroll sau 1234.. arma(grenada) nu se mai rasuceste(ex: deagle).asta e tot Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 hai sa iti zic eu cum!!!iei grenada de 4 si tii apasat clicku si apesi pe unu (tii inca click) si dai drumu la grenada si dai click!!!eu asa fac:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rph3us Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 morphiutz ca sa arunce grenazile asa trebuie sa bage o comanda in consola pe care eu nu o mai stiu dar daca vrei o sa ma interesez si ti-o zic. despre ce e vorba? pai bagi acea comanda si cand schimbi arma (last weapon used) sau o schimbi pur si simplu din scroll sau 1234.. arma(grenada) nu se mai rasuceste(ex: deagle).asta e tot ← Corect !!! Gaby tocmai la asta ma refer...Dak se poate...Poate iti revine memoria in legatura cu acea comanda Mersi mult Sh tie Smeagoll Quote So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rph3us Posted January 9, 2007 Author Report Share Posted January 9, 2007 (edited) Gaby 10x man dak ai cautat ce te'am rugat mai sus dar nu mai este nevoie ... am gasit --//-- Ce vroiam eu si ce ati vazut voi in acel filmuletz este un skin la arme care face ca animatiile sa dispara atunci cand scoti arma dar ramane acelasi delay cand schimbi arma --//-- Aceste skinuri sunt toate continute de un pachet numit "HLTV Models" si il gasiti in josul paginii (Undeva sus acolo scrie download file...dati click) apoi deschideti fisieru cu winrar si extrageti alea in : -Daca ai steam => /Steam/steamapps/nume_cont/counter-strike/cstrike/ --//-- Si dak nu aveti steam => /cs 1.6/cstrike Good Luck -//- Daca nu va merge ceva Lasati un post aici si voi incerca sa va ajut Download Edited January 9, 2007 by gaby Quote So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Si dak nu aveti steam => /cs 1.6/cstrike morph man nu ai dat chiar tinta corecta, daca nu ai steam trebuie sa bagi models-urile in partitia in care ai instalat counter strike-ul in cstrike/models. exemplu: C:/counter strike 1.6/cstrike/models Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavicu Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 morph man nu ai dat chiar tinta corecta, daca nu ai steam trebuie sa bagi models-urile in partitia in care ai instalat counter strike-ul in cstrike/models. exemplu: C:/counter strike 1.6/cstrike/models ← lasa ca nu a dat "tinta" corecta...nu a dat link corect de downloadat...mie cel putin ma duce pe homepage de la site... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rph3us Posted January 9, 2007 Author Report Share Posted January 9, 2007 Gaby tinta e data corect..in acel patch cu skinuri este cuprins un folder numit models...tu tot ce tre' sa'i faci e sa dai overwrite peste alalalt in cstrike..tavicu linku e stricat de la zambetele de pe forrum Quote So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 a... asa da ai dreptate lasa ca nu a dat "tinta" corecta...nu a dat link corect de downloadat...mie cel putin ma duce pe homepage de la site... e de la cum a postat, nu stiu ce naiba am incercat sa il fac dar apare chestia asta ?file=dl&filepath=1087' target='_blank'> care strica tot Edit later: -------------------------------------------------------------------------------------------- pana la urma am rezolvat. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obsesiune Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Io nu gasesc nicaieri de unde sa`l downloadez .. plz help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 se pare ca avem un broken link aici... eu unul nu am skinurile pentru a le uploada... astept sa vad poate le are morph... P.S: nu le mai uploada pe rapidshare, rapidupload (astea daca nu mai downloadezi fisierele dupa un anumit timp se sterg) , punele pe http://sendmefile.com Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cezar-uhl Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Io nu gasesc nicaieri de unde sa`l downloadez .. plz help ← Obsesiune intri pe www.google.ro si dai search <HLTV models> le downloadezi si le pui in models din cstrike bafta ! Quote Click here please ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rph3us Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 se pare ca avem un broken link aici... eu unul nu am skinurile pentru a le uploada... astept sa vad poate le are morph... P.S: nu le mai uploada pe rapidshare, rapidupload (astea daca nu mai downloadezi fisierele dupa un anumit timp se sterg) , punele pe http://sendmefile.com ← http://files.filefront.com/hltv+models/;36...;/fileinfo.html Bft ! Quote So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts