Jump to content

Intrebare :|

m0rph3us

Recommended Posts

morphiutz :D ca sa arunce grenazile asa trebuie sa bage o comanda in consola pe care eu nu o mai stiu dar daca vrei o sa ma interesez si ti-o zic.

despre ce e vorba? pai bagi acea comanda si cand schimbi arma (last weapon used) sau o schimbi pur si simplu din scroll sau 1234.. arma(grenada) nu se mai rasuceste(ex: deagle).asta e tot :)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

morphiutz :D ca sa arunce grenazile asa trebuie sa bage o comanda in consola pe care eu nu o mai stiu dar daca vrei o sa ma interesez si ti-o zic.

despre ce e vorba? pai bagi acea comanda si cand schimbi arma (last weapon used) sau o schimbi pur si simplu din scroll sau 1234.. arma(grenada) nu se mai rasuceste(ex: deagle).asta e tot :)

Corect !!! :D Gaby tocmai la asta ma refer...Dak se poate...Poate iti revine memoria in legatura cu acea comanda :D Mersi mult Sh tie Smeagoll :*

So lonely ... so NUMB :-< ... dNd

dutetareTURBO.ro # NOS

cooltext67546462mh6.th.jpg

Gaby 10x man dak ai cautat ce te'am rugat mai sus dar nu mai este nevoie ... am gasit --//-- Ce vroiam eu si ce ati vazut voi in acel filmuletz este un skin la arme care face ca animatiile sa dispara atunci cand scoti arma dar ramane acelasi delay cand schimbi arma ;) --//-- Aceste skinuri sunt toate continute de un pachet numit "HLTV Models" si il gasiti in josul paginii (Undeva sus acolo scrie download file...dati click) apoi deschideti fisieru cu winrar si extrageti alea in : -Daca ai steam => /Steam/steamapps/nume_cont/counter-strike/cstrike/ --//-- Si dak nu aveti steam => /cs 1.6/cstrike Good Luck -//- Daca nu va merge ceva Lasati un post aici si voi incerca sa va ajut :)

exeve5.gifDownload

Edited by gaby

dutetareTURBO.ro # NOS

Si dak nu aveti steam => /cs 1.6/cstrike

morph man nu ai dat chiar tinta corecta, daca nu ai steam trebuie sa bagi models-urile in partitia in care ai instalat counter strike-ul in cstrike/models.

exemplu: C:/counter strike 1.6/cstrike/models

Cum pot sustine forumul?
--------------------

morph man nu ai dat chiar tinta corecta, daca nu ai steam trebuie sa bagi models-urile in partitia in care ai instalat counter strike-ul in cstrike/models.

exemplu: C:/counter strike 1.6/cstrike/models

lasa ca nu a dat "tinta" corecta...nu a dat link corect de downloadat...mie cel putin ma duce pe homepage de la site...

a... asa da ai dreptate :D

lasa ca nu a dat "tinta" corecta...nu a dat link corect de downloadat...mie cel putin ma duce pe homepage de la site...

e de la cum a postat, nu stiu ce naiba wtf am incercat sa il fac dar apare chestia asta

?file=dl&filepath=1087' target='_blank'>

care strica tot :|

Edit later:

--------------------------------------------------------------------------------------------

pana la urma am rezolvat.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 7 months later...

se pare ca avem un broken link aici... eu unul nu am skinurile pentru a le uploada... astept sa vad poate le are morph...

P.S: nu le mai uploada pe rapidshare, rapidupload (astea daca nu mai downloadezi fisierele dupa un anumit timp se sterg) , punele pe http://sendmefile.com

Cum pot sustine forumul?
--------------------

se pare ca avem un broken link aici... eu unul nu am skinurile pentru a le uploada... astept sa vad poate le are morph...

P.S: nu le mai uploada pe rapidshare, rapidupload (astea daca nu mai downloadezi fisierele dupa un anumit timp se sterg) , punele pe http://sendmefile.com

http://files.filefront.com/hltv+models/;36...;/fileinfo.html

Bft !

dutetareTURBO.ro # NOS