Jump to content

Problema Youtube: Incarcare Greoaie Player


iulianemb

Recommended Posts

Nu este nici internetul, nici computerul mai slăbuţ. Am PC-ul ăsta de mulţi ani, i-am mai schimbat din piese, dar îmi mergea bine pe YouTube. Chestia este că eu am laptop-ul la facultate, iar PC-ul e acasă. Când am venit, mergea greu YouTube-ul, dar nu ştiu din ce cauză, pentru că nu a umblat nimeni pe el. Nici măcar nu a fost aprins.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Cristii Crs
   * Vand Conturi YouTube verificate telefonic

   Total conturi vandute: 472

   - Nume utilizator
   - IP UNIC pentru fiecare cont facut
   - Conturile sunt facute pe ip de USA

   FOARTE IMPORTANT:
   - OFER GARANTIE 4 ZILE DE LA VANZARE / NU RASPUND DE FLAG-URI / BANAREA YT SAU ORICE ALTCEVA, VI LE INLOCUIESC IN CAZ DE REVERIFICARE
   - DUPA CE PRIMITI CONTURILE SUNTETI OBLIGATI SA SCHIMBATI TOATE PAROLELE (EU NU INTRU PE ELE, DAR NU VREAU SA AM DISCUTII CA AU FOST SCHIMBATE)
   - NU RASPUND DE PAROLELE UITATE/PIERDUTE
    
   PRETUL UNUI CONT ESTE DE 0.25 $   /    POT SA FAC SI 50-70 DE CONTURI PE ORA ! 
    
   PENTRU CONTACT DA-TI-MI ADD LA ADRESA MEA DE MESSENGER : chrristianjr@yahoo.com
  • By Sonimnx
   Venim in intampinarea promovarii tale oferindu-ti vizualizari catre video-ul  tau  pentru a creste popularitatea ta in cea mai mare retea de video marketing. Imbunatateste imaginea companiei tale sau proiectului tau. Beneficii concrete:   -puteti sa va promovati foarte bine imaginea sau afacerea   -urcati cu videoclipurile dvs. cat mai sus in cautarile de pe youtube ale vizitatorilor   -video-ul dvs. va fii recomandat mai des de catre youtube     Siguranta garantata. Vizualizarile sunt reale.   Nu este necesar accesul la cont. Ne spuneti doar video-ul si in cateva zile aveti vizualizarile. Garantat.    Preturi 1000 de  vizualizari - 1.99 euro    10000 de vizualizari - 11.99 euro   30000 de vizualizari - 29.99 euro   Accept si comenzi mai mari(pot aduce si un milion de vizualizari).   Pot aduce si like-uri la video-uri (pretul este 12.99 euro pentru o mie de like-uri) si subscriberi (14.99 euro pentru o mie de abonati)   Plata:transfer bancar, plata in Bucuresti, paypal, accept si cartele de reincarcare si alte metode de care dispuneti .      Informatii:   *Nu este necesar accesul la cont.Ne dati linkul de la video si in cateva zile aveti finalizata comanda.Siguranta garantata. **Vizualizarile sunt reale,vizitatorii provin din retele de socializare(facebook si twitter ,mai ales). ***Vizualizarile sunt internationale. **** La cantitati mari preturile sunt negociabile ***** Nu accept video-uri care fac parte din parteneriatul cu youtube   Pentru mai multe detalii sau pentru cerere de oferta contactati-ma, de asemenea putem negocia pretul.   Contact mail: valentin_anghel_2005@yahoo.com telefon 0768930261   !Oferta actuala! 100000 vizualizari la 59.99 euro ( bonus 1000 de like-uri)  
  • By gaby
   Astazi, 25 aprilie 2013, Google a lansat oficial in Romania YouTube.ro ce va oferi producatorilor posibilitatea de a-si promova videoclipurile mai usor, si chiar sa le monetizeze prin afisarea de reclame.
    
   “Numerosi membri ai comunicatii globale Youtube deja vizioneaza continut romanesc. Lansarea versiunii locale a Youtube va deschide noi oportunitati pentru creatorii talentati din tara, acestia vor putea fi descoperiti mai usor, atat in Romania cat si oriunde in lume. Astfel, utilizatorii vor avea acces mai usor la continut de calitate fabricat in Romania”, a spus Dan Bulucea, Country Manager Google Romania.
    
    
   De asemenea, odata cu lansarea Youtube.ro a fost incheiat si un parteneriat de licentiere si de “intrare in normalitate” intre Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania – Asociatia pentru Drepturi de Autor (UCMR-ADA) si Youtube si care va permite artistilor romani sa obtina venituri din vizualizarea clipurilor. Primii parteneri Youtube in Romania si care vor publica continut propriu vor fi Roton, Cat Music, Hahaha Production, MediaPro Music si TVR, dar vor urma si alti producatori de continut in perioada urmatoare.
    

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.