inginerul Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Salut. Siteul meu este http://www.tutorialeweb.net ce contine tutoriale pentru incepatori legate de limbajele xhtml, css, javascript, php si mysql. Siteul mai contine un tutorial de AutoCAD iar pe viitor vor urma tutoriale despre Catia, SolidWorks si Inventor deoarece sunt pe domeniu. Aveti ceva pareri si/sau sugestii? http://www.tutorialeweb.net Tutoriale xHtml, CSS, JavaScript, PHp, MySql, AutoCAD
gaby Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Salut, m-am uitat in mare peste site-ul tau, iar continutul este destul de interesant. Totusi, design-ul este putin cam primitiv. Folosesti o platforma custom made? De ce nu folosesti WordPress? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
inginerul Posted February 12, 2013 Author Report Posted February 12, 2013 Nu am folosit niciodata wordpress joomla sau altele de acest gen Imi place sa scriu in sursa doar ce ma intereseaza. Intradevar arata putin cam simplu design-ul dar o sa mai lucrez la el, abia l-am hostat. Banuiesc ca si la voi se vad acele gradienturi verzi de pe marginea de sus si cea din stanga http://www.tutorialeweb.net Tutoriale xHtml, CSS, JavaScript, PHp, MySql, AutoCAD
gaby Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Inteleg ceea ce spui, insa aceste platforme pot avea anumite avantaje, din punct de vedere SEO, design, plugin-uri, etc. Pentru un proiect serios, pentru care se doreste un viitor, de obicei este bine sa "nu se reinveteze roata", dar asta nu inseamna ca nu poti avea succes si cu o platforma custom made. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted February 12, 2013 Moderators Report Posted February 12, 2013 Da ... nu prea ofera aere de profesionalism.
+GodsOtherHand Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Invata sa faci un site web de la zero folosind limbajele html/xhtml, css, javascript, php si mysql. Tutorialele sunt adresate incepatorilor deoarece cei mai multi dintre ei folosesc programe pentru a crea o pagina web, insa sa stie ca munca facuta cu mana ta este cea mai sigura. imi place ca ai respectat ceea ce ai zis Eu personal m-am uitat asa foarte scurt peste cel cu javascript si nu pare prea bine explicat.. ce-i drept, nici nu stiu cum arata javascript. Multe linii care fac o chestie, fara sa stiu de ce e fiecare linie acolo.. (app ar prinde bine un link la inceput cu ceva baze HTML, pe care le consideri necesare pt intelegerea tutorialului acesta). Incearca sa fii mai detaliat (parerea mea). App, nu stiu cat de greu este de facut, dar mie imi plac foarte mult tutorialele care te pun pe tine sa faci ceva ca sa vezi daca ai inteles.. De exemplu sa modifici codul ca sa faca acelasi lucru, dar putin diferit. (sa afiseze altundeva, cu alte caracteristici, blablabla). Si sa apara un semn ceva in pagina daca e bine sau nu. love is a verb Love is a doing word
inginerul Posted February 12, 2013 Author Report Posted February 12, 2013 Crede-ma daca citesti tutorialul JavaScript il vei intelege deoarece am incercat sa explic cat mai mot-a-mot posibil ca sa inteleaga oricine (deoarece sunt adresate incepatorilor aceste tutoriale). Imi place ideea propusa aici : "App, nu stiu cat de greu este de facut, dar mie imi plac foarte mult tutorialele care te pun pe tine sa faci ceva ca sa vezi daca ai inteles.. De exemplu sa modifici codul ca sa faca acelasi lucru, dar putin diferit. (sa afiseze altundeva, cu alte caracteristici, blablabla). Si sa apara un semn ceva in pagina daca e bine sau nu." Poate o sa fac asa ceva pe viitor. Am multe planuri pentru site. Momentan vreau sa fac o sectiune unde cei ce realizeaza un script in aceste limbaje sa il poata uploada si oferi celorlalti gratis sau la vanzare. Sunt in lucru cu tutorialul de Autocad, mai am niste desene de realizat si cateva lectii dupa care trec la Catia. Aceste tutoriale CAD le fac deoarece sunt pe profilul ingienerie autovehicule si imi place proiectarea. http://www.tutorialeweb.net Tutoriale xHtml, CSS, JavaScript, PHp, MySql, AutoCAD
cristina 83 Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 este foarte dragut! am senzatia ca am sa citesc o poveste! culori calde, font de poveste
inginerul Posted February 22, 2013 Author Report Posted February 22, 2013 Salut. Am revenit sa anunt ca am termint panoul de control si sectiunea de scripturi. Fiecare are posibilittea de a uploada scripturi pe care le poate oferi gratis sau la vanzare. Daca le oferiti la vanzare nu mai este nevoie de upload ci doar de trimitere a informatiilor. Cei ce au scripturi uploadate oferite contra-cost pot fi contactati de ceilalti din pagina cu scripturi printr-un formular AJAX. (trebuie doar sa acceati panoul regular sa verificati daca ati primit vre-un mesaj) De preferabi sa oferiti si un link de unde poate fi testat scriptul ca demo Mai multe detalii pe site:P http://www.tutorialeweb.net Tutoriale xHtml, CSS, JavaScript, PHp, MySql, AutoCAD
Moderators Courage Posted February 22, 2013 Moderators Report Posted February 22, 2013 Designul mi se pare cam infantil...
sebykes Posted March 13, 2013 Report Posted March 13, 2013 Din punct de vedere al continutului, pentru un incepator, continutul de pe site este destul de ok si inca se poate si mai bine. Din punct de vedere al design-ului site-ul tau arata lipsa de profesionalism. Poti incerca sa implementezi o tematica HTML in scritp-ul pe care il folosesti tu sau poti sa utilizezi Wordpress ca si platforma pentru site deoarece ai multe avantaje din orice punct de vedere. Iti urez mult noroc cu site-ul tau !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now