gaby Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 V-am prezentat sa formatati un dispozitiv cu Android. Daca doriti sa faceti acelasi lucru pe un dispozitiv cu iOS (iPhone si iPad), atunci tot ce trebuie sa faceti este sa accesati meniul de configurare al dispozitivului iOS intitulat Settings -> General -> Reset. De aici, ar trebui sa va intereseze functia Erase all Content and Settings, daca doriti sa readuceti terminalul la setarile din fabrica, cu aplicatiile din fabrica. Dupa ce confirmati alegerea, dispozitivul se va restarta si va incepe sa se incarce o bara. Cateva minute mai tarziu, iDevice-ul va fi perfect functional. Numai bine ! Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regal Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Am si eu o intrebare.. daca dau sa sterg toate datele si continutul se sterge si jailbreak-ul ? jailbreak-ul are legatura cu decodarea telefonului ? ca am un iphone 3G si are Cydia instalat, ma gandeam ca are jailbreak ca sa fie decodat... si sa nu pierd decodarea, dupa sa trebuiasca sa-l decodez. Nu de alta, dar nu imi merge sa-l conectez la Pc imi zice "usb device not recognized"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted August 10, 2013 Author Report Share Posted August 10, 2013 Da, se va pierde si JailBreak-ul. Decodarea nu cred ca se va pierde, insa JailBreak-ul cu siguranta da. Vezi si: http://support.apple.com/kb/ht2110 si Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts