Jump to content

Recomandare Program Editare Html


Recommended Posts

Sunt deţinătorul unui blog (LINK AICI), şi aş dori să schimb template-ul, apelând la unul cu slider pe care să-l lucrez eu. Cum pe blogger, dacă modifici ceva, rapid văd şi vizitatorii (neputând să modific totul odată), aş avea nevoie de un program în care să pot lucra cu acel cod, dar să văd şi rezultatele printr-un browser web. Odată finalizat, voi implementa codul în blogger, voi face hyperlinkurile şi totul merge ca pe roate. 

 

Ce astfel de program îmi recomandaţi?

Link to comment
Share on other sites

Şi mai am o mică întrebare pentru care nu cred că se merită să mai încep un topic. Dacă eu am şi doi autori pe blogger, doar cu acest drept. Ei când postează, nu pot după aia să intre în Editare HTML şi să schimbe acolo, atribuind slide-ul 1 postării celei mai noi. Acest lucru îl pot face doar eu. Este o anumită parte de cont sau anumite template-uri cu slideuri, la care publicarea postărilor şi în slide-uri se face automat?

Link to comment
Share on other sites

Nu este bun Dreamweaver-ul. Eu am şi unele template-uri XML, pe care vreau să le introduc în acel program, să editez şi să pot previzualiza pe un browser web rezultatul la orice oră ... şi evident, previzualizarea să fie de genul unui site web, nu de genul unei ierarhii cum îmi arată prin Dreamweaver.

Link to comment
Share on other sites

Nu are rost să mă complic atât. Rămân la opţiunea mea: mi-am mai creeat un blog de încercare pe care îmi încarc acel fişier. Îl pot edita din Blogger, pot previzualiza, iar la final îl pot salva şi descărca. Aşa e cel mai simplu după părerea mea. 

 

Totuşi, cine cunoaşte răspunsul la ultima întrebare a mea de mai sus, îl rog să mă ajute.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.