Axintevali Axinte Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Salut , am modificat reputation type-ul inpositive reputation type si cand cineva da positive nu apare la notification dar cand il schimb in like sistem apare la notificari cand cineva da like. Multumesc, Anticipat
Moderators Courage Posted February 15, 2013 Moderators Report Posted February 15, 2013 Verifica notificarile setate default din AdminCP. 1
Axintevali Axinte Posted February 16, 2013 Author Report Posted February 16, 2013 Nu gasesc decat Notify me when someone likes my posts Key: new_likes si nu stiu exact unde sa caut eu m'am uitat laDefault Notifications Configuration dar nu gasesc nimic legat de Positive Reputation Type
gaby Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 Eu stiu ca nu primesti notificari cand primesti reputatie. Gresesc? 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Axintevali Axinte Posted February 19, 2013 Author Report Posted February 19, 2013 da asa este dak dai Positive adik pe semnul acela verde cum aveti voi , nu apar notificari , si da cand primeste cineva nu apare notificare
+Graham777 Posted February 19, 2013 Report Posted February 19, 2013 Nu înțeleg. Vrei să primești notificare când dă +1 cineva?
Solution Marius Posted February 19, 2013 Solution Report Posted February 19, 2013 Nu se trimit notificări pentru sistemul cu reputatie pozitiv/negativ - aşa a fost scris sistemul de IPS. Dacă vei să primeşti notificări trebuie să optezi pentru sistemul Like. Tratează oamenii la fel cum vrei să te trateze şi ei pe tine.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now