Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astazi lasand calculatorul sa mearga singur a aparut pe ecran o imagine albastra in care scria ca daca aceasta eroare este pentru prima data nu trebuie sa imi fac griji si sa dau un restart iar daca nu e pentru prima data atunci e ceva problema(este prima data cand vad asa ceva). Am dat restart si ce sa vezi in zicea ceva de boot si cand apasam orice tasta mesajul nu disparea ci se inmultea. Pana la urma un inchis si apoi deschis a rezolvat problema si acuma totul merge normal. Sa fie ceva probleme la windows?

Posted

Probabil ca mesajul care se inmultea dupa restart era:

Reboot and select proper boot device or insert Boot Media in selected boot device and press a key...

Ecranul albastru poate aparea din mai multe cauze, precum Windows-ul (busit), erori/incompatibilitati ale programelor, sau chiar probleme cu hardware-ul.

Pentru mesajul de mai sus, daca ai Hdd-ul pe ATA, trebuie sa pui jumperul pe master iar la unitatea optica (CD/DVD-Rom) jumperul sa fie pus pe slave, altfel poate aparea conflict intre ele si-ti apare mesajul de mai sus.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Fratilor dar sunteti cei mai buni, adica le stiti pe toate in domeniul asta gg. Nu am mai primit eroarea respectiva dar mi-au placut raspunsurile prompte si clare

• 3 weeks later...
Posted

Pana la urma hardul a fost de vina. L-am inlocuit cu unul nou si acuma totul merge perfect. Pana la urma eroarea a fost de bun augur deoarece mi-am marit capacitatea de stocare :D

Posted

@Gods am dus calculatorul la un service si mi-au spus ca hardul este de vina asa ca l-am inlocuit. Ce e de ras nici acum nu am inteles?:-? Oricum o chestie nu o inteleg acuma mai apare un tip de eroare tot asa cu ecran albastru insa cand folosesc o gramada de programe in acelasi timp iar sursa face un sunet ca si cum s-ar chinuii sa duca atat. Acuma problema de hardware nu poate fi deoarece aceea a fost diagnosticata si rezolvata insa am citit ca si windowsul care il am eu a mai facut la unii astfel de probleme ar putea fi si asta o cauza? Iar acel sunet care se aude din unitate ca si cum s-ar chinui sa traga ceva apare si cand intru in alte programe si m-am gandit ca ar putea fi de la sursa deoarece e ceva mai veche si la un pret mai mic voi ce ziceti?

• 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Prima problema, hard-ul ti-as fi spus s-al verifici. Dar s-a rezolvat

A doua problema, s-ar putea sa fie din cauza memoriei RAM. Poti incerca niste teste de memorie (memtest86 ,il gasesti pe hiren's boot cd).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.