Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am internet de la Romtelecom.. normal viteza ar trebui sa fie de 20 MB.

Cand intru pe net sa fac un speedtest imi arata ca viteza de download este de 5 MB. 

Bun, asta nu ar fi o problema, DAR... viteza mea de download cand descarc ceva nu sare de 600kb/s.. si in general descarc de pe Torrente(cel mai rapid)..

Vreo idee de ce nu descarc cu 5MB macar, cat imi arata speedtest-ul ? 
P.S.: Am facut speedtest pe mai multe site-uri, toate imi zic 5MB.

Posted

din cate stiam speedtest iti zice cate Mb downlodezi, nu MB. 

diferenta e ca 1B = 8b .

Pe langa asta, parca nu toti aia sunt folositi pentru informatia efectiva. (nush cum e la net, dar la hard stiu ca 10b de pe hard = 8b de informatie utila.

oricum, 700 * 8 = 5600. deci e bun

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Intr-adevar, nu cunosc provider (ISP) care sa ofere viteza in MB (MegaBytes), ci in Mb (MebaBits).

Asa cum ti-a spus si GodsOhterHand 1 B (byte) are 8 biti. Deci, viteza (maxima) oferita de cei de la Romtelecom probabil ca este 20 Mb => 20 Mb : 8b = 2.5 MB

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 weeks later...
  • Moderators
Posted

La torrente mai intervine un factor care de multe ori e trecut cu vederea si anume: peering.

Dupa cum stiti RDS este metropolitan in Romania, si astfel cand descarci de la anumiti useri tot din RDS prinzi viteze mai mari decat (la prima vedere) banda ta de internet, megii aia de care stiti, doar ca aia sunt megabytes, nu megabiti ( cum iti spune furnizorul de internet ca e). asa cum au spus colegii mai sus.

Romtelecom nu e metropolitan, iar daca tu te-ai conectat la un user care e pe RDS si descarci de la el, n-o sa ai viteza mare, depinde foarte mult de banda lui, de zona in care se afla si de furnizorul de internet.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.