Jump to content

Ubuntu Pentru Tablete A Fost Lansat. Detalii Si Download.


gaby

Recommended Posts

In aceasta saptamana Canonical, compania care se ocupa cu dezvoltarea sistemului de operare Ubuntu a lansat asa cum anuntasera versiunea optimizata pentru tablete. Aceasta versiune de Ubuntu este destinata dispozitivelor cu un ecran de 6" pana la 20", si rezolutii cu o densitate de pixeli pe inch de 100ppi si 450ppi.

Totodata, Ubuntu pentru tablete este optimizat pentru lucrul in modul portret (landscape), permite atasarea la un docking station cu tastatura, e compatiil cu aplicatiile de control la distanta de la compnaii precum Microsoft, Citrix, VMware si Wyse

Ubuntu pentru tablete este optimizat pentru lucrul în modul portret, permite atașarea la un docking station cu tastatură, e compatibil cu aplicații de control la distanță de la companii precum Microsoft, Citrix, VMware si Wyse, permite multi-tasking, ruleaza fluent si pe tablete entry-level, iar lateralele ecranului pot fi folosite pentru controlul aplicatiei folosite si sistemului de operare.

 

Prima varianta de Ubuntu pentru tablete este intitulata Touch Delevoper Preview si este disponibila pentru descarcare la: http://developer.Ubuntu.com

 

ubuntutablete.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By +FML
   While Jono Bacon is no longer working for Canonical, he hasn't stopped thinking about Ubuntu or being involved with the community. Over the night he wrote a lengthy blog post with his idea for rebasing the Ubuntu Phone off Android.

   While there appears to be no actual plans for doing so and right now isn't nothing more than a pipe-dream, Jono Bacon expressed his opinion of rebasing Ubuntu on Android in order to provide more apps to users -- the entire Android ecosystem.


   With the theoretical change, the Ubuntu converged UI would be running atop Android to replace the normal Android UI/UX. Right now Ubuntu Phone does make use of the Android/CyanogenMod kernels for running on devices, but Jono's idea would be pulling in far emore of Android's stack -- sans the top UI layer -- in order to provide Ubuntu Phone with more apps.

   Those looking for an interesting Sunday read can visit Jono's blog
   Main source:http://www.phoronix.com/.
  • By gaby
   Asa cum am fost anuntati la conferinta de presa din data de 30 septembrie 2014, unde a fost prezentat varianta Technical Preview a proaspatului sistem de opeare a fost pusa la dispozitia doritorilor, incepand cu data de 1 octombrie 2014. Pentru a va asigura ca puteti instala aceasta versiune de Windows 10 verificati daca intruniti cerintele de sistem hardware:
    
   Windows 10 Technical Preview
    
   Procesor: 1 GHz sau mai rapid
   Memorie RAM: 1 GB pentru versiunea 32-bit sau 2 GB pentru 64-bit
   Spatiu necesar pe HDD: 16 GB
   Chip video: Microsoft DirectX 9 cu driver WDDM
   Cont Microsoft si acces la Internet

   Descarcati / Download Windows 10 (x64 - 64 de biti):  (3.81 GB)
   Descarcati / Download Windows 10 (x86 - 32 de biti):  (2.93 GB)
   Descarcati / Download Windows 10 (upgrade file): (4.64 MB) - nu poate fi rulat pe versiuni de Windows anterioare lui Windows 7 SP1.
   Versiunile de mai sus sunt cele in limba engleza (United States). Pentru celelalte limbi disponibile vizitati: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso
    
   Product Key (aplicabil pentru ambele versiuni de mai sus): NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR
    
   Care este durata de valabilitate a lui Windows 10 Technical Preview?
   Windows 10 Technical Preview expira pe data de 15 aprilie 2015. Incepand cu data de 1 aprilie 2015 veti primi notificari pentru a face upgrade la o versiune superioara.
    
   Important de retinut:
   Windows 10 Technical Preview este disponibil doar in limba engleza, chineza simplificata si portugheza braziliana. Daca rulati Windows 8.1, Windows 8, sau Windows 7 iar limba sistemului de operare nu este engleza, chineza sau portugheza braziliana, trebuie sa stiti ca prin upgrade vi se vor pastra doar fisierele personale, nu si programele instalate sau setarile Windows-ului. Daca rulati Windows 8.1, Windows 8 sau Windows 7 si ati instalat un pachet lingvistic sau un language interface pack (LIP), acesta va fi dezinstalat atunci cand instalati Windows 10 Technical Preview. Utilizatorii care vor instala Windows 10 Technical Preview ca sistem de operare principal, nu vor putea sa se intoarca la versiunea de Windows folosita anterior cu ajutorul partitiei de recovery disponibila pe hdd-ul computerului (este foarte important sa creati un dispozitiv media de recuperare de pe partitia recovery inainte de a instala Windows 10 Technical Preview). P.S: Varianta Technical Preview este una cu bug-uri ce vor trebui semnalizate si reparate pana la distribuirea versiunii finale a lui Windows 10.
  • By Vasilan Pavel
   Nu m-am gândit că Vodafone poate fraieri așa de multă lume cu ofertele lor de rahat. De Crăciun am căutat și eu o tabletă pentru fratele meu. L-am luat pe tata și am mers la Vodafone, oricum trebuia să plătim un abonament la ei. Îmi arată băiatu’ o ofertă pentru Vodafone Tab III. Un gigant de 10.1 inch, cu un mediocru dual-core 1.2GHz și 1GB RAM. Ar suna bine, cu toate că procesorul este mult prea mic pentru un display de 10.1 inch. Îl întreb cât mă costă și respectivu îmi zice așa:
   Vodafone: -”Păi plătești 100 lei / lună!”
   Eu: -”Pe cât timp?
   Vodafone: -”Pe doi ani!”
   Eu: -”Păi asta înseamnă că tableta asta costă 24 de milioane?”
   Vodafone: -”Da, și vă oferim Vodafone Cloud și Internet gratuit!”
   Eu: -”Cu 700 lei îmi cumpăr un Quad-Core!”
   Vodafone: -”De la firme anonime, desigur!”
   Eu: -”Am Google Nexus7, ți se pare anonim?”
   Vodafone: -”Dar noi îți oferim internet și Vodafone Cloud 15GB gratuit!”
   Nu îmi dau seama cine ar da 100 lei / luna timp de 2 ani pentru un jaf de tabletă. Poți cataloga VodafoneTab III cu restul de jafuri reciclabile de la E-boda, Allview sau Serioux. Și cine dracu’ ar plăti pentru Vodafone Cloud? Există n servicii mai bune decât Vodafone Cloud și sunt gratuite. Mă rog. Am ajuns acasă și m-am uitat pe Emag.ro. Am găsit un Vonino la 329 lei. O tabletă de 7inch cu un procesor Dual-Core 1.5GHz și un GPU decent. Pot spune cu certitudine că tableta sigur are un procesor dual-core 1.5GHz A9. Rezoluția la display este una decentă, iar procesorul duce fără probleme jocurile cum ar fi:
   - Asphalt 8
   - Real Racing 3
   - Grand Theft Auto: San Andreas

   Sursa: http://baplm.com/2014/01/tabletele-romanesti-vodafone-2.html
  • By Alxit Magazin-Online
   Acceseaza toata lumea dintr-o singura atingere!
   Noua gama de tablete Asus la preturi avantajoase.
   Va asteptam in magazinul nostru online!
   http://alxit.likeit.ro/tablete/asus/


  • By Alxit Magazin-Online
   Luna indragostitilor va aduce cate un produs la pret promotional in fiecare zi!
   Urmareste si descopera produsul zilei!
   http://alxit.likeit.ro

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.