Jump to content

Vrei Sa Devii Tester La Orange ?


friendlyuser

Recommended Posts

Orange a lansat un program special si interesant pentru clientii sai, Orange Smartphone Tester.

 

Programul  sau mai bine spus, concursul, se adreseaza in mod special pentru cei  ce sunt pasionati de gadgeturi sau
cei ce planuiesc sa testeze diverse dispozitive in eventualitatea unei noi achizitii. Mai jos am incercat sa sintesizez eu pentru voi cele mai importante detalii si conditiile de partcipare.

 

Bafta !! 

 

Cine se poate inscrie ca Orange Smartphone Tester ?
Orice client Orange cu abonament de voce

 

Care este data limita pentru inscriere ?
6 Martie 2013

 

Ce presupune ?
Testarea noului telefon Blakcberry Z10 timp de 2 saptamani
Prezentare Blackberry Z10

 

link sursa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By gaby
   Pana nu de mult tehnologia 5G era destul de ignorata in Romania, si asta din mai multe cauze: acoperire limitata, SIM si abonamente speciale, telefon care sa suporte 5G... costuri suplimentare. In prezent, acoperirea 5G a crescut (in orasele mari), au crescut si vitezele de acces, telefoanele si abonamentele s-au mai ieftinit iar adoptarea noii tehnologii a devenit mai accesibila, lucru ce ma face sa ma intreb: folositi retelele 5G sau planuiti sa le folositi in viitorul apropiat?
   Fie ca este vorba de Vodafone, Orange sau Digi fiecare are acoperire 5G in prezent (Telekom nu are abonamente 5G momentan).

  • By VladOcs
   Salut, de ceva vreme tot vroiam sa-mi iau un telefon si din zgarcenie am decis sa-l iau pe abonament. Fiind pe digi din 2006, am zis sa incerc si concurenta.
   Acuma, sa-mi intelegeti socul. La Digi, scrie frumos: Abonamentul, durata lui, tariful lui lunar, beneficiile lui, pe ce telefoane se aplica. Telefoanele disponibile, preturile lor, rata lor, avansul si specificatiile. Normal nu ?
   Intru in orange, vad telefoanele expuse pe perete insotite de cate un cartonas portocaliu cu o suma in euro. Ma propii de un samsung J5 sa ma documentez. Scrie mare Abonament Me 14 (sau asa ceva) si mai jos cam 36 EURO.
   Deodata ma cuprind o serie de intrebari si o stare de panica.
   Ala e avansul pentru telefon?
   Ala e abonamentul ?
   Numai cu abonamentul ala pot lua telefonul ?
   La alt abonament are acelasi pret ?
   Am luat paine de dimineata ?
   Calmandu-ma, realizez ca este un magazin in care depinzi de vanzator.
   Ma duc voios la ghiseu si ii spun doamnei ca doresc un telefon nou cam la 1000-1200 Lei pe abonament 4G.
   Totul bine, imi ofera un Huawei P9 Lite, il aduce, il scoate din cutie. Totul dandy.
   Bun, problema incepe acum.
   Ea imi spune mie ca are un abonament de 76 lei pe luna, 2.5gb lunar si 500 minute internationale in toate retelele. Asa incepe distractia.
   Eu:Telefonul cat costa ?
   Ea: Telefonul este gratuit, il primiti cu abonamentul.
   Eu: Bun, dar in abonamentul ala intra si pretul telefonului nu ? Practic platesc o rata + abonament pe luna.
   Ea: Pai, da. In abonament intra totul.
   Eu: Ok, atunci ratele telefonului sunt fara dobanda? Practic la sfarsitul anului imi iese telefonul la pretul lui de magazin. 1100-1200 lei
   Ea: Din nou va repet, nu sunt rate. Telefonul este inclus. Platiti doar avansul de 640 lei cand il ridicati. In abonament intra si telefonul
   Eu: 640 Lei avans ?
   Ea: Da, dar va poate face magazinul o reducere. Vine cam la 570 avansul.
   Eu: Ok, dar tot am o nelamurire cu abonamentul. Daca in el intra telefonul. Cat din 76 Lei este abonament si cat platesc pentru telefon ? Vreau sa stiu express cat sunt taxat pentru minute, internet. Fara telefon.
   Deja incepea sa fie iritata, uite boul cum vrea sa stie pe ce-si da banii
   Ea: Mie imi da pe calculator 76 Lei pe 2 ani, noi doar asa plasam produsele si nu le putem "dezmembra"
   Eu Pai bun (imi scot telefonul si incep sa calculez), 76 de lei pe luna, ori 24 de luni este 1824 + avansul de 570 de lei nu?
   Ea: Da
   Eu: Atunci vine 1824 + 570 = 2394 din care putem scade valoare telefonul care este maxim sa zicem 1200 lei si vine 1194 Lei. Aia ii impartim la 24 de luni si ne vine 46.75 lei abonament lunar aproximativ si restul este pentru telefon nu? aproximativ sa zicem 40-45 lei abonament si cam 30 de lei telefonul.
   (eu fac calcule matematice la ora 7 seara dupa munca ca doar sunt client, nu? )
   Ea: Pai, da.Cam atat va vine.
   Eu: Deci practic pentru 2.5gb si 500 minute oriunde platesc 10 euro nu ?daca e fara telefon
   Ea: Din nou va spun, noi oferim servicii la pachet, nu exista asa abonament fara telefon inclus de la noi.
   Eu: Inteleg, dar ca eu sa va pot compara cu vodafone, digi, telecom nu trebuie sa stiu ce abonament imi vindeti ? Poate altcineva are abonamet mai bun la 10 euro. Este normal sa stau seara cu calculatorul in mana incercand sa-mi dau seama ce imi cumpar ?
   Ea: Eu v-am spus ce primiti. La 76 lei pe luna aveti telefon inclus cu 2.5 gb net si 500 minute
    
   Acuma intrebarea este, eu sunt problema ? Sunt alti care cumpara fara sa se uite in alte parti, fara sa le pese cat/ce platesc ?
   Eu ma duc seara asteptand oferte si ei ma pun sa fac matematica ? Pe langa asta, trebuie sa fie spre interesul lor sa primesti datele corecte. Daca eu am gresit si imi venea totul mai ieftin decat am "socotit" ?
   Sa tot faci afaceri. Au fost mai multe discutii dar majoritatea erau despre cum digi n-are semnal, vodafone da viteze slabe de 4g. Orange are abonamente ieftine in schimbul calitatii oferite.  Vai mersi dar mai bine nu.
  • By gaby
   De acum inainte, clientii Orange pot folosi serviciul de internet mobil 4G pe tableta iPad (4th) cat si pe iPad Mini. Totusi, pentru a putea folosi serviciul 4G clientii sunt nevoiti sa faca update la versiunea iOS 6.1 despre care am vorbit si sa aleaga unul dintre abonamentele din oferta 4G disponibile si mai jos.
   In prezent, reteaua 4G de la Orange acopera zona centrala si de nord a Bucurestiului, zona metropolitan din nordul capitalei, statiunile de vacanta de pe Valea Prahovei, zona Bran-Moieciu si Poiana Brasov.
    
   In incheiere va voi mai spune despre faptul ca abonamentele 4G pot fi incheiate in urmatoarele locatii: Orange shop Piata Victoriei, Baneasa Shopping City, Piata Universitatii – Bloc Dunarea, Calea Mosilor, Pipera – Iride din Bucuresti, precum si in Orange shop din Brasov, str. Muresenilor, si va las in compania ofertei de abonamente:
    

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.