Jump to content

Apple, Bună De Plată: 66 De Milioane De Lire, Pentru Superputeri În Angry Birds


Alxit Magazin-Online

Recommended Posts

Oficialii companiei Apple au într-adevăr motive de supărare. Firma urmează să plătească nu mai puțin de 66 de milioane de lire în compensație pentru părinții ai căror copii au folosit cardul de credit pentru a cumpăra super-puteri sau credite pentru jocurile free din App Store.
23 de milioane de oameni din Statele Unite ale Americii sunt eligibili pentru a-și primi fondurile cheltuite de odraslele lor în magazinul App Store.
În zilele noastre, mai multe companii au creat software-uri pentru jocuri, devenite foarte populare între copii. Pentru a avansa în joc, dezvoltatorii obligă jucătorii să cumpere anumite credite contracost, iar atunci când copiii, care încă nu au posibilitatea de a-și plăti singuri cumpărăturile online pentru că nu au vârsta necesară, apasă pe butonul “Cumpără”, banii sunt retrași direct din contul iTunes al părinților, care probabil au achiziționat smartphone-ul.
Printre jocurile vizate se numără Angry Birds, Zombie Takeover, Playmobil Pirates, Racing Penguin, dar și multe alte jocuri oferite gratis pentru tablete sau smartphone-uri.
Unul dintre cazurile de acest gen s-a petrecut anul trecut, atunci când Jake Sadler, un băiețel de șase ani, a cheltuit nu mai puțin de o mie de lire jucându-se Zombie Takeover. Părinții săi au descoperit problema după ce au primit un telefon de la echipa anti-fraudă a băncii, care își făcea griji în privința activității neobișnuite de pe contul lor.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By computerblogro
   Circulă pe net niște notificări false în limba română, care spun că v-a fost accesat contul și că trebuie să reintroduceți datele personale pentru a avea acces la cont. 
   Evident că link-urile trimise de ei nu au legătură cu Facebook sau Apple. Sunt făcute special pentru a fura date de acces.
   După cum știți, puteți seta pe conturile importante protecția second-step, accesul nu va mai fi permis chiar dacă au numele de utilizator și parola. 
   Există și un ghid de protecție pentru contul de Facebook aici.


  • By OwnerTonyRo
   Se vinde Iphone 6 Silver de 64gb Neverlocked. Telefonul este IMPECABIL din punct de vedere estetic, nu prezinta nici o problema. A fost tinut mereu in husa, cu folie de sticla. Telefonul NU este codat, putand fi folosit in orice retea!

   Vine cu incarcatator (original Apple) si cablu de date. Se vinde in IASI !

   Tel: 0757 637 130
   Pret: 1450 LEI 

  • By gaby
   Incepand de astazi, 17 septebrie 2014, iOS 8 este disponibil catre publicul larg si va fi distribuit secvential, in functie de locatie. Printre noutatile cu care vine noul sistem de operare de la Apple se numara: Health App, iCloud Drive, actualizari pentru aplicatia Photos si Messages, o noua tastatura si un design proaspat al interfetei utilizatorului. iOS 8 poate fi descarcat si instalat / este suportat pe / de urmatoarele dispozitive:
    
   iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, Pad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini 2, iPod Touch 5G
    

    
   Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala: https://www.apple.com/ios/
  • By Alxit Magazin-Online
   Apple deține toate drepturile pentru numele iPhone și acest lucru nu fusese contestat până acum, dar se pare că acest lucru nu mai este valabil în Brazilia.
   Organismul judiciar care se ocupă de drepturile de proprietate din Brazilia a hotărât că Apple nu are drepturi exclusive pentru marca iPhone în aceasta țară.
   Decizia a fost luată după ce Apple a intrat într-o dispută cu Gradiente, o companie din Brazilia care a înregistrat numele pentru prima oară in 2000, cu mult înainte de lansarea iPhone-ului de la Apple în 2007.
   Compania americană va putea să folosească în continuare numele în Brazilia, dar nu va putea să îl dețină în exclusivitate. Acest simplu fapt va deschide o ușă pentru Gradiente care își va lansa propriul iPhone bazat pe Android, la sfârșitul acestui an.
   Brazilia devine astfel prima țară care va avea telefoane denumite iPhone, dar care vor avea un sistem de operare Android.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.