Jump to content

Vand Televizor Plasma Lg60Pa6500


Alxit Magazin-Online

Recommended Posts

Cel mai mic pret!

Televizor Plasma LG60PA6500 | 60 inch Plasma Plasma 1920 x 1080 | 3 x HDMI USB | 2 x 10 W | DVB T/C 600 x 400 Negru.

2c36ddc85f9c03486329166f95689310.png

Televizorul LG Plasma a primit numeroase premii pentru reproducerea ireprosabila a culorilor imaginilor originale. Odata cu dezvoltarea unui nou si avansat tip de fosfor, gama de culori a fost extinsa si optimizata considerabil, permitând o precizie a culorilor superioara produselor concurente.

Tehnologia de generare subcâmp 600 Hz de la LG elimina neclaritatile si ofera timp de raspuns absolut al claritatii, perfect pentru vizionarea programelor cu derulare rapida a imaginilor, precum emisiunile sportive si filmele.

Rezolutia Full HD 1080p va permite sa va delectati cu o calitate îmbunatatita a imaginii fata de calitatea HDTV standard, cu o rezolutie în pixeli aproape dubla. Puteti vedea detalii mai clare într-un mod inedit. Doar imaginati-va un disc Blu-ray sau un joc video vizionat la noul dvs. televizor LG Full HD 1080p.

Cel mai nou si avansat motor LG, motorul Triple XD, confera cel mai ridicat nivel de excelenta a culorii, contrastului si claritatii, care determina o performanta si o calitate a imaginii de exceptie.

Sticla Protective Skin a televizorului LG Plasma asigura o durabilitate si o siguranta a sticlei semnificative, alaturi de o calitate superioara a imaginii.

Controlul intesitatii iluminarii de fundal, regleaza luminozitatea ecranului televizorului. Functia Screen off îti permite sa nu afisezi imagini pe ecran în timp ce asculti muzica preferata. Functia Standby Mode Zero comuta televizorul în modul de economisire energie în care consumul de curent electric este zero.

Când intensitatea luminii din camera se schimba, functia Intelligent Sensor modifica imaginea afisata astfel încât sa poti experimenta imagini cât mai reale.

Functia recunoaste si modifica imediat volumul vocii, amplificându-l în comparatie cu sunetul de fundal..

Poti rula poze si continut video de pe dispozitive externe de stocare.

usb2.0_2012.jpg

 

Televizor-ul Plasma LG60PA6500 poate fi gasit in vanzare la cel mai mic pret de pe piata in magazinul nostru online la adresa:  http://alxit.likeit.ro/televizoare-plasma/lg/60pa6500/

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.