gaby Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 De la sfarsitul lui decembrie acest virus (win32.Saburex) a inceput sa bantuie prin calculatoare.Daca aveti in folderul system32 din Windows un fisier ole16.dll inseamna ca sunteti infectat.Virusul se raspandeste aleator in fisierele executabile din PC.Singurii antivirusi care-l detecteaza sunt Nod32 si Kaspersky, dar din pacate acesti-a nu dezinfecteaza ci sterg fisierele infectate. Verificati-va pc-urile si tineti-va antivirusii updatati ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Smeagoll Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Pe mine ma bantuie virusul asta de mult!Odata mi`a facut praaf compu....am pierdutr o gramada de chestii de pe el din cauza virusului!Acum astept un antivirus care sa`l dezinfecteze!
Johhny Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Pe mine ma bantuie virusul asta de mult!Odata mi`a facut praaf compu....am pierdutr o gramada de chestii de pe el din cauza virusului!Acum astept un antivirus care sa`l dezinfecteze! ← Eu de cand te stiu tu tot ai virusi pe computer . In curand deschizi o ferma
aligaby Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 pentru eliminare virus aveti un tool aici: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=193033 Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
+Smeagoll Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Daca ai tu un count facut pe forumul ala si il poti dld te rog baga id-ul bogdan_smeagoll in lista si da`mil si mie !!Mersi
gaby Posted January 7, 2007 Author Report Posted January 7, 2007 uite aici smeagoll: Download AntiFidCop.zip Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Johhny Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Daca ai tu un count facut pe forumul ala si il poti dld te rog baga id-ul bogdan_smeagoll in lista si da`mil si mie !!Mersi ← Am eu cont pe softpedia ....
+Smeagoll Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Johnny te rog ia tu removal tool`u ala ca mie nu`mi merge sa`l iau de nici o culoare!!!Hai ca dau o bere daca il dai!!!Mersi
aligaby Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 @wTk^Smeagoll toolul de pe softpedia a fost postat si de gaby, dar il mai pun si eu odata. http://rapidshare.com/files/10913389/AntiFidCop.zip Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
+Smeagoll Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Stiu aligaby dar nu stiu ce avea ca nu se incarca site-ul...si vad ca la tine merge!!Ms mult!!
+St3aLth-CS Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 tzeapa gaby eu am avut virusu si mi l descoperit AVG , numai faceti reclama l kaspersky , oricum am scapat d el foarte greu , nasol virusul si habar n-am de unde l-am luat
+Nameless Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 eu am avut virusul Troian si in 2 ore mia facut praf calculatorul:D
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now