Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Am de făcut un program C++ care citeşte mai multe numere naturale până la întâlnirea valorii 0 şi un număr natural nenul n, şi se doreşte ca programul să afişeze numerele divizibile cu n.

Cum fac ca mai întâi să introduc numerele dorite, şi apoi să citesc n-ul? (am încercat câţiva algoritmi, dar toţi în cer n-ul fix după primul număr citit ...)

Posted

Citesti numerele cu un while si la conditie pui sa fie diferit de 0. Acele numere le pui intr-un vector.Dupa citesti n si parcurgi vectorul ca sa verifici care sunt numerele divizibile cu n.

• Moderators
Posted

Citesti numerele cu un while si la conditie pui sa fie diferit de 0. Acele numere le pui intr-un vector.Dupa citesti n si parcurgi vectorul ca sa verifici care sunt numerele divizibile cu n.

Încă nu am trecut la vectori....

Posted

poti sa citesti N si abia apoi sa citesti fiecare numar, si sa zici daca e divizibil. 

Altfel, nu o sa reusesti cum zici tu. (liste, tablouri, recursivitate..toate nu leai facut inca)

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.