dacian Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Pe calculatoarele mai noi imi da eroare de memorie. Oare de ce?
+Smeagoll Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Posibil sa fie kitul de instalare!!Da si tu ceva mai multe detaliii!!
gaby Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 nu prea am inteles problema ta, incearca sa fi un pic mai explicit. cand iti da eroare asta? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
aligaby Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 In primul rind trebuie sa modifici fisierul config.fp pentru a specifica unde se afla programul. Eroarea care iti apare este de la faptul ca FoxPro 2.6 este un program pe 16 biti pe cind windows xp ruleaza pe 32 biti. In acest caz citeste helpul de la windows unde iti spune exact cum sa modifici setarile SO pentru a rula aplicatii mai vechi. Bafta ! Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
dacian Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Mersi de ajutor. Pentru detalii: -Cand intru in FoxPro spune ca am o eroare. - La liste daca vreau sa cat dupa litere imi spune "Insuficient memory", chiar daca pe calculatorul mai vechi pe care am o memorie de 32 nu imi da aceasta eroare. probabil una din probleme e cea spusa de Junior Daca nu reusesc prin ce mi-a zia Aligaby mai revin.
dacian Posted January 25, 2007 Author Report Posted January 25, 2007 Nu am rezolvat nimic. Pana acum nu a mers prea bine. Acum Merge la fel de bine ca la inceput.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now