Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii, daca sunteti draguti.

In primul rand as dori sa va intreb cum pot face ca si latimea la forumul meu sa fie la fel de mare ca si aici.

In al doilea rand, as dori sa va intreb cum por face ca sa am si eu chestia asta cu reclamele din partea de sus a site-ului. Reclame peste imagine sau cum ? Doar aici am vazut asa ceva si sincer... mooooor dupa ea. 

post-31413-0-24030700-1364659214_thumb.p

In al treilea rand doresc sa va urez un weekend minunat si sa-mi cer scuze pentru deranj.

• Moderators
Posted

In primul rand as dori sa va intreb cum pot face ca si latimea la forumul meu sa fie la fel de mare ca si aici.

AdminCP > Look & Feel > Tema ta > tab-ul CSS > ipb_styles.css.

Folosind ctrl + f cauta 

.wrapper{
  Şi o să ai pe acolo   
width:

în procente. Ajustezi de acolo lăţimea forumului.

In al doilea rand, as dori sa va intreb cum por face ca sa am si eu chestia asta cu reclamele din partea de sus a site-ului. Reclame peste imagine sau cum ? Doar aici am vazut asa ceva si sincer... mooooor dupa ea. 

Înscrie-ţi site-ul în Goole AdSense şi poţi pune pe forum câte reclame vrei, primind şi bani la un anumit număr de click-uri pe ele (desigur, făcute de către vizitatori)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pentru 1 multumesc, dar la 2 nu cred ca a-ti inteles. De reclame stiu, dar vreau sa aflu cum sa fac aia de sus de pe acest forum. Imaginea sau ce e aia galbena pe care stau reclamele. Vreau sa fac exact ca si in poza...

Posted

Imaginea o creezi tu, sau, o iei de pe Internet, sau, folosesti culoare, ca de exemplu:

<div style="background-color:#CCCC66">Reclama</div>

Unde o pui? Pai, daca vrei sa fie afisata doar pe Index, in boardIndexTemplate, daca vrei sa fie afisata pe toate paginile forumului, in globalTemplate inainte sau imediat dupa boardwrapper, parca. Fa cateva teste.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.